Τοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Περπατάμε “Στα μονοπάτια της ελιάς” για 6η χρονιά

Ο Μορφωτικός Σύλλογος Γυναικών Γαργαλιάνων και ο Δήμος Τριφυλίας τιμούν το ευλογημένο προϊόν του τόπου μας σε μια μεγάλη γιορτή στις 10 και 11 Αυγούστου, στο πάρκο της βιβλιοθήκης στους Γαργαλιάνους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, την Πέμπτη 10 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στο πάρκο της βιβλιοθήκης, θα πραγματοποιηθεί ομιλία με θέμα: «Ελληνικό Ελαιόλαδο – Ανθεντικό προϊόν, τιμή & αξία». Ομιλητής θα είναι ο Κουτσούκος Νικόλαος, Πρόεδρος του Σχολείου Ελιάς & Ελαιολάδου Καλαμάτας. Στη συζήτηση θα συμμετέχει και Αντώνιος Παρασκευόπουλος, Δ/ντής Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Τριφυλίας.

Θα ακολουθήσει γευσιγνωσία ελαιολάδου από το Σχολείο Ελιάς & Ελαιολάδου Καλαμάτας. Μετά το πέρας της εκδήλωσης οι γυναίκες του συλλόγου θα κεράσουν λαδομαγειρέματα.

Την επόμενη μέρα, στην κεντρική πλατεία της πόλης, στις 10 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί λαϊκή βραδιά με τη Βάλια Σωμαράκη.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button