Τοπικά Νέα

Γερονικολός: Απόντες οι βουλευτές Μεσσηνίας της ΝΔ από τη διαμαρτυρία στους Γαργαλιάνους για την τράπεζα Πειραιώς

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στη διαμαρτυρία των κατοίκων των Γαργαλιάνων και των φορέων της περιοχής, με αφορμή το κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς συμμετείχε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και υποψήφιος βουλευτής Μεσσηνίας, Μενέλαος Γερονικόλος.

Ο κ. Γερονικολός, αμέσως μετά τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων Τράπεζας Αγροτικής Πειραιώς (ΣΕΤΑΠ), Παναγιώτη Αδαμόπουλο, και τον γενικό γραμματέα του ίδιου Συλλόγου, Γιάννη Αδάμο. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκαν και τα ζητήματα που σχετίζονται με το κλείσιμο υποκαταστημάτων της Τράπεζας, αλλά και ευρύτερα θέματα που αφορούν τους εργαζόμενους του πιστωτικού ιδρύματος.

Με αφορμή τη διαμαρτυρία στους Γαργαλιάνους, αλλά και τη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους του συνδικαλιστικού οργάνου των εργαζομενων στην Τράπεζα, ο κ. Γερονικολός δήλωσε:

«Οι κάτοικοι των Γαργαλιάνων και του δήμου Τριφυλίας αναγκάζονται, για μια ακόμα φορά, να εισπράξουν την αδιαφορία των συστημικών τραπεζών, οι οποίες η μια μετά την άλλη κλείνουν τα υποκαταστήματά τους στην περιοχή.

Τα golden boys των Διοικητικών Συμβουλίων των τραπεζών, βεβαίως, αδυνατούν να καταλάβουν τι σημαίνει ύπαιθρος, τι σημαίνει περιφέρεια, τι σημαίνει για έναν ηλικιωμένο να μην μπορεί να πραγματοποιήσει βασικές τραπεζικές συναλλαγές.

Θα περίμενε κανείς ότι κάποιος από την κυβέρνηση, κάποιος από τους βουλευτές Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, θα εξηγούσε σε όλους αυτούς τι συνεπάγεται ο καταστροφικός σχεδιασμός τους.

Αντ’ αυτού οι κάτοικοι των Γαργαλιάνων, εκτός από την κυνική απόφαση της διοίκησης της Τράπεζας, είδαν και τους πολιτικούς παράγοντες της συμπολίτευσης να τους γυρνούν την πλάτη.

Ενώνουμε τη φωνή μας με εκείνους που διαμαρτύρονται και ζητάμε την άμεση ανάκληση της απόφασης για το κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας Πειραιώς.

Σημειώνουμε ότι θύματα των ίδιων αποφάσεων είναι και οι απλοί εργαζόμενοι στις συστημικές τράπεζες, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν υποστεί τις άδικες αποφάσεις των Ιδρυμάτων που εργάζονται, χωρίς να έχουν καμία προστασία από τις κυβερνήσεις».

Σχετικά Άρθρα

6 Σχόλια

  1. Πάντως μη ξανοίγεσαι τόσο, διότι να δω κε υποψήφιε του ΠΑΣΟΚ τι θα λες στους γαργαλιανιώτες όταν μετά τις εκλογές θα κανετε κοινός “κόμμα” με τη ΝΔ και θα συγκυβερνήσετε κατά πως ακούγετε

  2. ΜΕΝΕΛΑΕ ,

    ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΘΙΓΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ ΝΔ .

    ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΗΣ ΠΑΣΕΙ ΓΝΩΣΤΟΝ & ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ & Ο ΛΑ’Ι’ΚΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΔΥΚΝΥΕ ΠΑΝΤΟΤΕ Η ΔΕΞΙΑ .

    ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ , ΕΙΝΑΙ & ΘΑ ΕΙΝΑΙ !

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΕΠΙΣΗΣ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ & Η ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΞ ΟΜΟΥΣΙΟΣ & ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ

    ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΤΟΥ ΒΥΡΩΝ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ” ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ” ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΕΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝ ΓΕΝΕΙ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΟΥΝ & ΠΡΟΟΔΕΥΟΥΝ .

    ΚΑΙ ΘΕΤΩ ΤΟ ΜΕΓΑ ΕΡΩΤΗΜΑ , ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΜΑΤΩΝ , ΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΑΞΕΙ Η ΝΔ , ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΕΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΕΠΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΑΣΟΚ ή ΣΥΡΙΖΑ.

  3. Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν. Επι ΣΥΡΙΖΑ κλείσαν τράπεζες κ αστυνομικά τμήματα. Ο Λαμπρόπουλος κατέθεσε επερώτηση στη Βουλή μη νομίζετε ότι τρώμε σανό κ μας το παίζεται αθώες περιστερές. Όταν γίνεστε κυβέρνηση τα ίδια ακριβώς κανεται. Θέλει να γίνει ο Μενέλαος βουλευτής και κάτι πρέπει να πει. Α μη ξεχάσω Τσοβόλα δώστα όλα.

    1. TON YΠΟΥΡΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.

      ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ” ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ” ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΗΚΑΤΕ,

      ΠΑΡΟΧΕΣ , ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ , ΠΑΡΑΘΥΡΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΝόΜΟΥΣ .

      ΘΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ & ΕΥΛΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΑ ΜΑΓΚΙΟΡΙΚΑ

  4. Το ξαναλέμε για όσους κάνουν ότι δεν ξέρουν.ή δεν άκουσαν ή δεν διάβασαν
    Ο Αλέξης Χαρίτσης λόγω φόρτου εργασίας , δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην συγκέντρωση της Δευτέρας όμως τόσο στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα αγροτικά στα Φιλιατρά , όσο και με δήλωση του στα ΜΕ της Μεσσηνίας την ίδια μέρα ( Δευτέρα 27-6- 2022) πήρε σαφή θέση κατά του κλεισίματος των τραπεζών και υπέρ του αγώνα των εργαζομένων
    Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει θέσει το θέμα του ρόλου και των όρων λειτουργίας των τραπεζών με έμφαση στον κοινωνικό και οικονομικό ρόλο για τις τοπικές κοινωνίες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button