Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Δεν «σπάει», δεν ομολογεί αλλά δεν απαντά ο πιλότος στα ερωτήματα για τη δολοφονία της Καρολάιν

Μπορεί τα στοιχεία που διαθέτει η ΕΛ.ΑΣ. να είναι αδιάσειστα για τη δολοφονία της Καρολάιν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, όμως ο 32χρονος σύζυγός της που βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης στη ΓΑΔΑ και καταθέτει ούτε «σπάει» αλλά ούτε και ομολογεί τι πραγματικά συνέβη το μοιραίο βράδυ στη μεζονέτα ανάμεσα στο ζευγάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές θεωρούν ότι έχουν «δέσει» την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν και γι’ αυτό πιέζουν διαρκώς με ερωτήσεις τον 32χρονο για το τι πραγματικά συνέβη. Εκείνος, όμως, δεν απαντά στις ερωτήσεις τους για το έγκλημα. Γι’ αυτό, μάλιστα, είναι πολύ πιθανό να ζητηθεί από τον εισαγγελέα να εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης για τον 32χρονο.

Ποια είναι τα στοιχεία που «καίνε» τον 32χρονο για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά

Μέχρι αυτή την ώρα, ο 32χρονος πιλότος – σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν δεν έχει δώσει πειστικές απαντήσεις (σ.σ. σε κάποιες περιπτώσεις δεν έχει δώσει καν απαντήσεις) για τα όσα συνέβησαν το μοιραίο ξημέρωμα της 10ης προς 11η Μαΐου στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών.

  1. Οι κάρτες μνήμες από το καταγραφικό του κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης φαίνεται να έχουν αφαιρεθεί τουλάχιστον 3 ώρες νωρίτερα από την ώρα που υποστήριξε ότι μπήκαν οι τρεις ληστές στο σπίτι. Ο μοναδικός του ισχυρισμός –σύμφωνα με πληροφορίες- ήταν ότι επρόκειτο για τεχνικό λάθος του μηχανήματος, χωρίς όμως να πείθει.
  2. Το smartwatch της Καρολάιν σταματάει να καταγράφει παλμούς αρκετά νωρίτερα από την ώρα που –σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα καταθέσεις- ο «κοντός, εύσωμος ληστής με την μπαλακλάβα» σκοτώνει τη σύζυγο του. Τον «ληστή» που «είχε δει» κιόλας τα χαρακτηριστικά σαρκώδη χείλη του. Ο 32χρονος πιλότος δεν είχε απαντήσεις να δώσει γι’ αυτό το στοιχείο, που για πρώτη φορά ήρθε στο φως της δημοσιότητας.
  3. Το κινητό του τηλέφωνο, αυτό που φόρτιζε στο κομοδίνο και με το οποίο κατάφερε να καλέσει με τη… μύτη την Άμεση Δράση, έχει εφαρμογή που καταγράφει βήματα και φαίνεται να λειτουργεί την ώρα που υποστήριξε ότι όχι απλά ήταν δεμένος αλλά και για μεγάλα χρονικά διαστήματα χωρίς τις αισθήσεις του. Εκτός αυτού, το κινητό κατέγραφε τους βηματισμούς του 32χρονου μέσα στο σπίτι ενώ ο 32χρονος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι οι ληστές τον είχαν δέσει και μάλιστα οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σπίτι τον βρήκαν και δεμένο με τα χέρια μπροστά.

Ακόμη ένα στοιχείο είναι τα μηνύματα που αντάλλαξε το ζευγάρι το μοιραίο βράδυ λίγο πριν τη δολοφονία. Σύμφωνα με τα στοιχεία, η Καρολάιν τον αποκάλεσε «Stupid» ενώ τον απείλησε ότι θα φύγει και από το σπίτι με το μωρό τους. Μάλιστα, καταγράφηκε και κίνησή της να ψάχνει ξενοδοχείο στο booking για να φύγει από τα Γλυκά Νερά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button