Εκλογές 2019

Δημήτρης Σκούντζος: Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Τριφυλίας

Ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του κου Λεβεντάκη Γεώργιου αλλά και εμφορούμενος από την αγάπη μου προς τον τόπο της καταγωγής μου ζητώ την ψήφο σας προκειμένου να συμβάλω στην πρόοδο του Δήμου μας. Πολύ δε περισσότερο σήμερα που οι εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με το σύστημα της Απλής Αναλογικής απαιτούν την ύπαρξη στελεχών με δυνατότητα συνεννόησης με όλους τους τοπικούς παράγοντες ανεξαρτήτως προέλευσης.

Η σταδιοδρομία μου άλλωστε ως μηχανικού και ανώτερου διοικητικού στελέχους σε μεγάλη Γαλλική πολυεθνική εταιρεία, ασφαλώς μου παρέχει και την δυνατότητα να εργασθώ με δυναμισμό και ανανεωτικό πνεύμα και στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, εάν βεβαίως μου δείξετε εμπιστοσύνη και με εκλέξετε.

Απόδειξη σε τούτο είναι πέρα από την μέχρι τώρα επαγγελματική μου πορεία και οι Σπουδές μου, καθότι τυγχάνω Πτυχιούχος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών Της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχω επίσης πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στην Διοίκηση των επιχειρήσεων για Στελέχη (Executive M.B.A).

Ανεξαρτήτως αυτών η αποδεδειγμένη μέχρι σήμερα εργατικότητά μου στον τομέα της ενασχόλησής μου και η απόδοσή μου σ’ αυτόν, αποτελεί το καλύτερο εχέγγυο και για την ανάλογη προσφορά μου και στον τομέα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

 

Με εκτίμηση

Δημήτρης Σκούντζος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button