ΚυπαρισσίαΠολιτιστικά - ΕκδηλώσειςΤοπικά Νέα

Διοργάνωση Παζαριού στην Κυπαρισσία για την ΚΙΒΩΤΟ του ΚΟΣΜΟΥ

Η Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ. σε συνεργασία με το Μ.Ε.Σ.Κ. και τους εθελοντές για την «Κιβωτό του Κόσμου» θα διοργανώσει στις 20.6.2021 παζάρι αναπαλαιωμένων μικροαντικειμένων, επίπλων κ.α. προϊόντων. Τα έσοδα τα προσφερθούν στην Κιβωτό του Κόσμου Καλαμάτας.

Το Παζάρι θα λειτουργήσει στο χώρο στέγασης του Μ.Ε.Σ.Κ. (Εργατικό Κέντρο), με ελεγχόμενη είσοδο, αντίστοιχη των τετραγωνικών του χώρου σύμφωνα με τα περιοριστικά μέτρα. Την ημέρα της διοργάνωσης θα επισκεφθούν το Δήμο μας και θα παρίστανται τα παιδιά που φιλοξενεί η Κιβωτός.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνεδρίασή του το Δ.Σ. της Κ.Ε.Π.Π.Α.ΠΕ.ΔΗ.Τ. ενέκρινε το πρωτογενές αίτημα προς έγκριση δαπανών που αφορούν:

-Τη φύλαξη του χώρου διοργάνωσης για δύο νύχτες, αφού από την προηγούμενη ημέρα θα μεταφερθούν 250 αναπαλαιωμένα έπιπλα και μικροαντικείμενα για την έκθεσή τους στις 20.06.2021 , μεγάλης αξίας. Σημειώνεται ότι τα έπιπλα και μικροαντικείμενα έχουν αναπαλαιωθεί και συντηρηθεί από το Μ.Ε.Σ.Κ. και εθελοντές με πολλές ώρες εργασίας και προσωπικά τους έξοδα για την προμήθεια των απαιτούμενων υλικών.

-Το γεύμα φιλοξενίας των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου μετά των συνοδών τους,
εκπροσώπων του Δήμου, του Μ.Ε.Σ.Κ. και της εθελόντριας της διοργάνωσης.
-Γλυκίσματα, νερά και χυμούς για τα παιδιά κατά την ημέρα της φιλοξενίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button