ΕκπαίδευσηΤοπικά Νέα

Εγγραφές και επανεγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Τριφυλίας

 

σχολεια


Η έναρξη εγγραφών και επανεγγραφών σε όλους τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Φορέα Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης και Αθλητισμού, θα αρχίσει από 22-05-2017 και θα ολοκληρωθεί στις 15-06-2017. Δικαίωμα εγγραφής έχουν τα νήπια από 2,6 έως 5 ετών (2013,2014,Φεβρουάριο 2015).
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Τριφυλίας τα δικαιολογητικά που απαιτούνται είναι τα κάτωθι:
1. Αίτηση της μητέρας ή του πατέρα ή του κηδεμόνα του παιδιού.
2. Πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού.
3. Βεβαίωση παιδιάτρου για την καλή σωματική και πνευματική υγεία του παιδιού, καθώς και αντίγραφο βιβλιαρίου εμβολίων του παιδιού.
4. Βεβαίωση εργοδότη ότι και οι δύο γονείς είναι εργαζόμενοι και επικυρωμένο φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ενσήμων των γονέων προκειμένου για εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα.
5. Αντίγραφο Δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος του τρέχοντος οικονομικού έτους και αντίγραφο Εκκαθαριστικού Σημειώματος.
6. Υπεύθυνη δήλωση παραλαβής παιδιού από γονέα ή κηδεμόνα και κάθε άλλο δικαιολογητικό που η Διεύθυνση θεωρεί απαραίτητο.
7. Για την εγγραφή παιδιών αλλοδαπών γονέων στο Σταθμό, απαραίτητη προϋπόθεση είναι και η άδεια νόμιμης παραμονής στη χώρα, όπως αυτή αποδεικνύεται από τις ισχύουσες κάθε φορά διατάξεις.
Για την επανεγγραφή του παιδιού απαιτούνται όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά πλην της ληξιαρχικής πράξης γέννησης. Η αίτηση με τα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται στη Δ/νση του Παιδικού Σταθμού από 12:00 π.μ. έως 14:00 μ.μ. τις εργάσιμες ημέρες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.