Εκλογές 2019

Εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο στα Φιλιατρά ο Παναγιώτης Κατσίβελας [εικόνες – βίντεο]

Σε θερμό κλίμα τα εγκαίνια και ο αγιασμός του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού «Τριφυλία Συνεχίζουμε»

Το εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Τριφυλία Συνεχίζουμε» στα Φιλιατρά εγκαινίασε το βράδυ της Τετάρτης 15 Μαΐου ο δήμαρχος Τριφυλίας και εκ νέου υποψήφιος, Παναγιώτης Κατσίβελας. Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί στα Φιλιατρά, με την κουβέντα να επικεντρώνεται στο έργο που έχει επιτελέσει τα τελευταία πέντε χρόνια η δημοτική αρχή καθώς και στην επόμενη ημέρα για την πόλη.

Κατά την έναρξη της εκδήλωσης, τελέστηκε ο καθιερωμένος αγιασμός και στη συνέχεια πήρε τον λόγο ο κ. Κατσίβελας οοποίος  οποία ευχαρίστησε όλους όσοι τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Ιδιαίτερη μνεία έκανε στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού το οποίο και παρουσίασε ενώ, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον δημοτικό σύμβουλο από τα Φιλιατρά, Δημήτρη Σαμαρτζή, ο οποίος δεν θα είναι ξανά υποψήφιος λόγω φόρτου εργασίας, τον δημοτικό σύμβουλο, Αντιδήμαρχο Φιλιατρών και υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο, Βασίλη Παπαθεοδοσίου, αλλά και την πρόεδρο του Συλλόγου Φιλοπρόοδων, Βιβή Παντελάκη, για την προσφορά της στον πολιτισμό.

Ο Δήμαρχος κ. Κατσίβελας απατώντας σε  αυτούς που λένε ότι διαφημίζει έργα της Περιφέρειας και πως όλα γίνονται την τελευταία στιγμή, και με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης των παιδικών χαρών, ανέφερε πως είναι κάτι που το κυνηγούσε δύο χρόνια, ωστόσο η γραφειοκρατία ήταν τεράστια. Όσον αφορά τα έργα και τον λόγο που γίνονται από την Περιφέρεια είπε, «γιατί αναπτύξαμε προσωπικές σχέσεις, όταν κάποιοι φοβούνται μην τους πέσει η ρετσινιά του Τατουλικού ή του Νίκα. Εκμεταλλευτήκαμε την αδυναμία της Περιφέρειας να κάνει τις μελέτες, και οι μελέτες είναι του δήμου, όπως και για την αναμόρφωση και ανάπλαση του προαυλίου χώρου των Χριστιάνων».

Μιλώντας για τα έργα που αφορούν τα Φιλιατρά αναφέρθηκε στην ανάπλαση της εισόδου των Φιλιατρών, στην αναμόρφωση της δεξαμενής της πόλης. Για την ύδρευση είπε, «όσο και αν μας κατηγορούν εμείς είμαστε που βρήκαμε και πλέον υλοποιούμε λύσεις, όπως η χρηματοδότηση από το πρόγραμμα λειψυδρίας με 240.000 ευρώ, που αφορά το υπόλοιπο της ύδρευσης και έτσι φεύγει το δίκτυο αμίαντου. Και πήγαμε και ένα βήμα πάρα πέρα με την υγιεινότητα του νερού της πόλης και χρηματοδοτηθήκαμε με 460.000 ευρώ από το Φιλόδημος για τα φίλτρα νερού, και δεν είναι έργα της Περιφέρειας», ενώ είπε πως ακομη περιμενει της μελέτες από τον κ. Λεβεντάκη. Αναφέρθηκε στα έργα που έγιναν σε αθλητικούς χωρους, όπως η αναμόρφωση του σταδίου Φιλιατρών και την χρηματοδότηση με 600.000 ευρώ για να γίνει το στάδιο το κέντρο στίβου σε όλη την περιφέρεια, και την διεκδίκηση ακόμη 360.000 ευρώ για το φωτισμό του, κ.α.. Μίλησε για την κατάθεση πρότασης στο Leader που αφορά τον δρόμο της Δεκατεσσάρων μέχρι τον Άγιο Χαράλαμπο, μίλησε για τις αναπλάσεις σε πλατείες εκκλησιών που έχουν γίνει, αλλά και για το έργο της δημοτικής οδοποιίας των Φιλιατρών που έρχεται. Επίσης μίλησε για το δρόμο Φιλιατρά – Γαργαλιάνοι όπου για πρώτη φορά γίνεται πρόταση για να κατατεθεί στο ΕΣΠΑ.

«Ο λαϊκισμός δεν χωρά σε αυτόν τόπο και οι αερολογίες δεν έχουν θέση, με την ιδιά ευθύνη θα συνεχίσω, δεν θα πετάω φούσκες στον αέρα, εγώ δεν θα φέρω δημοτικά στήνομαι, δεν έχει αρμοδιότητα να διώξει το έγκλημα. Διαρκείς πόνος μου και αγωνιά είναι να ανοίξει ξανά το Α.Τ. της πόλης», ανέφερε ο κ. Κατσίβελας.

Κλείνοντας ο κ. Κατσίβελας είπε, «Είμαι περήφανος για αυτά που κάναμε, και αυτά που θα κάνουμε, και που κοιτώ τον κάθε Φιλιατρινό στα μάτια χωρίς αναστολή. Θέλω να μας δώσετε δύναμη, τον απλώσαμε τον τραχανά και πρέπει να τον μαζέψουμε, γιατί έχουμε μάθει να ζούμε σαν Σπαρτιάτες και να δουλεύουμε σαν είλωτες, και, γιατί ο λόγος μας είναι συμβόλαιο. Τις τελευταίες ημέρες βρήκαν όλοι να σώσουν τον τόπο, στην κοινωνία ουρανοκατέβατοι φωστήρες και σωτήρες δεν υπάρχουν και με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση λεμέ Τριφυλία Συνεχίζουμε».

 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button