Τοπικά Νέα

Εκεί… στη ΔΕΥΑ Τριφυλίας ξέρουν τι ψηφίζουν; Υπάρχει γεώτρηση «Ρέκου» στους Γαργαλιάνους;

IM000106.JPG


Και αν όντως υπάρχει, που βρίσκεται και ποια είναι η σχέση της με το Δήμο Τριφυλίας και συγκεκριμένα με τη ΔΕΥΑ Τριφυλίας.

Διαβάζουμε σε σημερινή απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια από τη ΔΕΥΑ Τριφυλίας για απόφαση που πήρε στην τελευταία συνεδρίαση το Δ.Σ. της επιχείρησης:

«ΘΕΜΑ: Επί εγκρίσεως πίστωσης για την αποκατάσταση βλάβης στον ηλεκτρολογικό πίνακα της γεώτρησης Ρέκου Δ.Ε. Γαργαλιάνων.

Ο Πρόεδρος εισηγούμενος το 5ο θέμα της ημερήσιας διάταξης σχετικά με την έγκριση σχεδίου απόφασης ανάληψης δαπάνης υπ’ αριθ. 148/06.11.2017 για την αποκατάσταση βλάβης στον ηλεκτρολογικό πίνακα της γεώτρησης Ρέκου Δ.Ε. Γαργαλιάνων, είπε τα εξής: Σας γνωρίζω ότι ύστερα από βλάβη στον ηλεκτρολογικό πίνακα της γεώτρησης Ρέκου Γαργαλιάνων χρειάζεται να γίνει άμεση αποκατάσταση. Η εκτιμώμενη διάρκεια του έργου είναι δύο ημέρες, σύμφωνα με την υπ’ αριθ’ πρωτ. 3157/06.11.2017 τεχνική περιγραφή. Για την αντιμετώπιση της δαπάνης της παραπάνω υπηρεσίας παρακαλούμε την δέσμευση πίστωσης του ποσού των 816,00€ που θα καλυφθεί από τον Κ.Α. 62.07.06.03 με τίτλο «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΔΕ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ» .Το Φ.Π.Α. 24% ποσού 195,84€ θα καλυφθεί από τον ΚΑ 54.00.00 με τίτλο «ΦΟΡΟΣ ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΞΙΑΣ».

Το Δ.Σ. λαμβάνοντας υπόψιν του την εισήγηση του προέδρου αποφάσισε ομόφωνα την έγκριση της επισκευής του ηλεκτρολογικού πίνακα της γεώτρησης Ρέκου Γαργαλιάνων. Που βρίσκεται η γεώτρηση αυτή; την χρησιμοποιεί ο Δήμος; ανήκει στο Δήμο;

Πάντως, το μόνο σίγουρο είναι πως η ονομασία «Ρέκος» στην ευρύτερη περιοχή των Γαργαλιάνων αποτελεί παρατσούκλι για το επώνυμο Αγγελόπουλος.

Σχετικά Άρθρα

1 thought on “Εκεί… στη ΔΕΥΑ Τριφυλίας ξέρουν τι ψηφίζουν; Υπάρχει γεώτρηση «Ρέκου» στους Γαργαλιάνους;”

  1. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΑΜΑ. ΠΑΡΕΠΙΜΠΤΩΝΤΟΣ ΑΛΛΟ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ Η ΔΕΥΑΤ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΕΦΕΡΝΑΝ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.