Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Ενημερωτική εκδήλωση στην Καλαμάτα για την Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου του Μαστού

Ο καρκίνος του μαστού, μπορεί να διαγνωστεί εγκαίρως και να νικηθεί!

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και φίλων των Εκπαιδευτηρίων Μπουγά, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ξαναρχί-ΖΩ, διοργάνωσε το πρωί της Κυριακής 25 Οκτωβρίου ομιλία με θέμα: «Καρκίνος του μαστού: Η Πρόληψη και η έγκαιρη Διάγνωση σώζει ζωές» στην Κεντρική Πλατείας της Καλαμάτας.
Κεντρική ομιλήτρια ήταν η κα Σταματοπούλου Σοφία, Ογκολόγος -Παθολόγος του Γενικού Νοσοκομείου Μεσσηνίας – Νοσηλευτική Μονάδα Καλαμάτας, η οποία έδωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζονται οι ενδιαφερόμενοι, ώστε να απευθυνθούν στους εξειδικευμένους φορείς, για να λάβουν πρόληψη ή έγκαιρη διάγνωση.
Παράλληλα στην εκδήλωση, έγιναν γνωστοί οι στόχοι του συλλόγου «Άτομα με εμπειρία καρκίνου Καλαμάτας Ξαναρχί-ΖΩ», για τους οποίους σχετικά θα μιλήσει η Πρόεδρος του συλλόγου «Ξαναρχί-ΖΩ» κα Πολυτίμη Κυπραίου.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προς ενίσχυση του συλλόγου “Ξαναρχί-ΖΩ” διατέθηκαν βραχιολάκια PINK OCTOBER, τα οποία φτιάχτηκαν από το Σύλλογό μας αφιλοκερδώς.
*κεντρική εικόνα: mesogeiotv

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button