Τοπικά Νέα

Εργα ύδρευσης περί τα 10 εκ ευρώ εντάχθηκαν στο ΠΕΠ Πελοποννήσου

Εργα συνολικού προϋπολογισμού 9.862.661,48 ευρώ εντάχθηκαν με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα στο ΠΕΠ Πελοποννήσου, στο πλαίσιο της πρόσκλησης που αφορούσε την χρηματοδότηση έργων ορθολογικής και αποδοτικής διαχείρισης πόσιμου νερού.

Τα εν λόγω έργα είναι τα εξής:

  1. Κατασκευή νέας δεξαμενής ύδρευσης και σύνδεσή της με υφιστάμενα υδροληπτικά έργα και υφιστάμενα δίκτυα διανομής στους οικισμούς Αστρους, Παράλιου Αστρους, Κάτω Βερβαίνων και Ξηροπήγαδου, συνολικού προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 918.750 ευρώ (δικαιούχος ΔΕΥΑ Βόρειας Κυνουρίας). Το έργο αφορά την κατασκευή νέας δεξαμενής και τη σύνδεσή της με την πηγή “Μάνα νερού” και τη γεώτρηση “Συνδέσμου”.
  2. Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος τηλε-ελέγχου και τηλεχειρισμού και ανίχνευσης διαρροών μετρητικών διατάξεων κατανάλωσης των εσωτερικών δικτύων στο Ξυλόκαστρο, συνολικού προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 2.134.176,40 ευρώ (δικαιούχος ΔΕΥΑ Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης).
  3. Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης στην Δημοτική Κοινότητα Καλαμάτας (Γ΄ φάση), συνολικού προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 3.000.000 ευρώ (δικαιούχος ΔΕΥΑ Καλαμάτας)
  4. Σύστημα τηλε-ελέγχου και τηλεχειρισμού, ελέγχου διαρροών και ποιότητας των δικτύων ύδρευσης στη Δημοτική Ενότητα Τρίπολης, συνολικού προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 1.397.357,24 ευρώ (δικαιούχος ΔΕΥΑ Τρίπολης).

Το έργο αφορά τον εκσυγχρονισμό του συνόλου των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων των γεωτρήσεων, προωθητικών συγκροτημάτων και δεξαμενών που δεν περιλαμβάνονται στο υφιστάμενο δίκτυο τηλεμετρίας.

  1. Τηλεμετρία, τηλε-έλεγχος και εξοικονόμηση ενέργειας και αυτοματισμός στις δεξαμενές και τις γεωτρήσεις του Συνδέσμου Μεθυδρίου, συνολικού προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 594.834,94 ευρώ (δικαιούχος ΔΕΥΑ Τρίπολης)
  2. Προμήθεια, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία συστήματος τηλε-ελέγχου, τηλεχειρισμού και εντοπισμού διαρροών με τη χρήση ασύρματων αισθητήρων στο δίκτυο ύδρευσης του Κιάτου, συνολικού προϋπολογισμού δημόσιας δαπάνης 1.817.542,90 ευρώ (δικαιούχος ΔΕΥΑ Σικυωνίων).

Σχετικά Άρθρα

4 thoughts on “Εργα ύδρευσης περί τα 10 εκ ευρώ εντάχθηκαν στο ΠΕΠ Πελοποννήσου”

  1. Δεν γίνεται.Του Δήμου Τριφυλίας το ξέχασαν; Κρίμα που το είχαν αναθέσει σε σοβαρούς και υπευθύνους μελετητές εκτός Δήμου.Έχουμε καιρό θα βγουν άλλες προσκλήσεις!!!Υπομονή !!!

  2. που είστε κ. Αυρηλιώνη για τους δικούς μας αγωγούς και τον εκσυγχρονισμό του δικτύου; Δεν παίρνετε είδηση τις προσκλήσεις της περιφέρειας; οι σύμβουλοι που έχετε πάρει τι κάνουν; ποιό έργο έχουν φέρει;

  3. κ. Αυρηλιώνη ο αγωγός που φέρνει νερό στους Γαργαλιάνους είναι από αμίαντο και άρα καρκινογόνος, δεν παρακολουθείτε τις προσκλήσεις τις περιφέρειας για τέτοια έργα;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.