Τοπικά Νέα

Ευχαριστήρια επιστολή Γ. Λεβεντάκη σε Ν. Χαρδαλιά για την παραχώρηση ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ Τριφυλίας

Ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Γιώργου Λεβεντάκη προς τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νίκο Χαρδαλιά, για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα του Δήμου Τριφυλίας όσον αφορά την παραχώρηση ασθενοφόρου οχήματος.

Αναλυτικά η επιστολή:

Θα ήθελα, με την παρούσα, να εκφράσω τις πιο ειλικρινείς μου ευχαριστίες, τόσο στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, κ. Νίκο Χαρδαλιά, όσο και στον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, κ. Νίκο Παπαευσταθίου, για την άμεση ανταπόκρισή τους, στο αίτημά μας, να αποκτήσει η περιοχή μας ένα σύγχρονο ασθενοφόρο όχημα (κινητή μονάδα τελευταίας τεχνολογίας), για να καλύψει τις άμεσες ανάγκες του το ΕΚΑΒ Τριφυλίας.

Η κινητή αυτή μονάδα, αποτελεί προϊόν δωρεάς της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και σίγουρα θα βοηθήσει, τα μέγιστα, τα πληρώματα του ΕΚΑΒ Τριφυλίας, που καθημερινά δίνουν μάχη, κάτω από αντίξοες συνθήκες, σπεύδοντας για παροχή βοήθειας, όταν και όπου τους ζητηθεί.

Τέτοιες παροχές, αποτελούν «δώρα ζωής» και συμβάλουν απόλυτα στην ασφάλεια των πολιτών, καθώς επίσης και στην πληρέστερη υγειονομική κάλυψη της περιοχής μας.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 20-03-2020

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας
ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ

Σχετικά Άρθρα

3 thoughts on “Ευχαριστήρια επιστολή Γ. Λεβεντάκη σε Ν. Χαρδαλιά για την παραχώρηση ασθενοφόρου στο ΕΚΑΒ Τριφυλίας”

  1. Νίκο μου σ ευχαριστούμε για την άμεση ανταπόκριση, και το Δήμαρχο που μερίμνησε και σε ενημέρωσε ότι η Τριφυλία το έχει ανάγκη!
    Σε όλα τα θέματα της Τριφυλίας είσαι δίπλα μας και το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι σε ευχαριστήσουμε, να το μάθει ο κόσμος, να ευχόμαστε να είσαι γερός και να βοηθήσεις στο μέτρο που σου αναλογεί την Ελλάδα να βγει όσο το δυνατό πιο ανώδυνα από όλα τα δεινά που μας ταλανίζουν την παρούσα φάση !

  2. Πολύ ωραία όλα αυτά ,αλλά στολές, αντισηπτικά και γενικότερα μέσα προστασίας υπάρχουν σε αυτούς τους στρατιώτες πρώτης γραμμής;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.