Πελοπόννησος

Ηλεία: Στους σάκους έκρυβε… 15 κιλά κάνναβη!

Συνελήφθη, προχθές το βράδυ, στη Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος της Αρετής, από τους αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της  Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου ένας 30χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών.

Οι αστυνομικοί της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, πραγματοποίησαν έλεγχο σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης, κατά τον οποίο βρήκαν -και κατέσχεσαν- δύο ταξιδιωτικούς σάκους που περιείχαν δεκατέσσερις συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους 14.120 γραμμαρίων.

Επιπλέον, κατά την έρευνα οι αστυνομικοί βρήκαν στο αυτοκίνητο τρία κινητά τηλέφωνα και μια ακόμη συσκευασία με 9,4 γραμμάρια κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν, ενώ επίσης κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης
Ασφαλείας Πύργου. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Συγχαρητήρια από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ηλείας

Η Ένωση Αστυνομικών ΗΛΕΙΑΣ εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τη σημαντική επιτυχία της ΟΠΚΕ.

«Η Ένωση Αστυνομικών ΗΛΕΙΑΣ συγχαίρει τους συναδέλφους της ομάδας ΟΠΚΕ για την νέα τους επιτυχία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών. τους συναδέλφους της ομάδας ΟΠΚΕ για την νέα τους επιτυχία στην καταπολέμηση των ναρκωτικών. Η ανωτέρω επιτυχία, που μόνο τυχαία δεν είναι. Έρχεται σε συνέχεια προηγουμένων συνεχών επιτυχιών της ομάδας ΟΠΚΕ σε υποθέσεις, ναρκωτικών, ομηρίας κ.ά. ποινικών υποθέσεων. Οφείλεται δε στον επαγγελματισμό, το φιλότιμο και τη μεθοδική δουλειά όλων των συναδέλφων της Υπηρεσίας αυτής. Η Αστυνομία Ηλείας θα εξακολουθήσει να εργάζεται σκληρά για την ασφάλεια των πολιτών του νομού δίνοντας έτσι τη δυνατότητα δυναμικής και ουσιαστικής αστυνόμευσης σε όλη την Ηλεία, προς όφελος της Ασφάλειας των Πολιτών του νομού μας. Συγχαρητήρια παιδιά, μας κάνατε περήφανους για άλλη μια φορά συνεχίστε έτσι ! «αιέν αριστεύειν και υπείροχον έμμεναι άλλων»!», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button