Κόσμος

ΗΠΑ: Απαγόρεψαν σε Τουρκάλα bodybuilder να επιβιβαστεί σε αεροπλάνο λόγω ακατάλληλης εμφάνισης

Την είσοδο σε αεροπλάνο  αμερικανικής εταιρείας απαγόρευσε το προσωπικό στην Τουρκάλα bodybuilder και fitness model, Ντενίζ Σαϊπινάρ επειδή θεώρησαν πως ήταν ντυμένη πολύ προκλητικά. Η 26χρονη influencer μετακόμισε από την Τουρκία στις ΗΠΑ για να ξεφύγει από τον συντηρητικό περίγυρό της, αλλά όπως ισχυρίζεται δεν της επέτρεψαν να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο που θα τη μετέφερε από το Τέξας στο Μαϊάμι επειδή θεώρησαν την αμφίεση της ακατάλληλη.

Η Σαϊπινάρ είναι ένα διάσημο fitness model και προσωπικότητα των social media και ήταν η πρώτη γυναίκα στην Τουρκία που κατάφερε να εισέλθει στη Διεθνή Ομοσπονδία BodyBuilders (IFBB). Πρόσφατα μετακόμισε στο Λος Άντζελες προκειμένου να εξελίξει την καριέρα της στο bodybuilding και να ζήσει την εμπειρία της «ελευθερίας».

Πρόσφατα η 26χρονη  bodybuilder δεν κατάφερε να επιβιβαστεί σε μία πτήση της American Airlines στο Διεθνές Αεροδρόμιο «Fort Worth» του Ντάλας καθώς οι αεροσυνοδοί θεώρησαν ότι οι ενδυματολογικές της επιλογές ήταν ανάρμοστες. Η Ντενίζ Σαϊπινάρ μοιράστηκε την οργή της για το συγκεκριμένο συμβάν με τους περισσότερους από ένα εκατομμύριο followers της στο Instagram.

«Δεν θα πιστέψετε ποτέ τι μου συνέβη στο αεροδρόμιο του Τέξας», είπε η 26χρονη με δάκρυα στα μάτια σε ένα βίντεο που δημοσίευσε σε story στο Instagram, ασκώντας κριτική στο προσωπικό το οποίο όπως είπε την αποκάλεσε «γυμνή» εξαιτίας των ρούχων που φορούσε και εξήγησε ότι της είπαν πως τη ενδυμασία της «ενοχλεί οικογένειες». Μάλιστα η Ντενίζ υπερασπίστηκε τον εαυτό της «δεν ήταν γυμνή».

Όπως αναφέρει η Daily Mail την Πέμπτη πραγματοποίησε ένα νέο ποστ στο Instagram  εξηγώντας τη θέση της και κάνοντας tag την American Airlines. «Είμαι αθλήτρια και τώρα πρέπει να περιμένω εδώ μέχρι αύριο. Μου αρέσει να φοράω γυναικεία ρούχα, τα οποία αποκαλύπτουν τη θηλυκότητά μου, αλλά ποτέ δεν ντύνομαι με τρόπο ο οποίος να αποτελεί πρόκληση προς κάποιον άλλον. Είμαι αρκετά ώριμη και πολιτισμένη για να ξέρω τι μπορώ και τι δεν μπορώ να φορέσω», έγραψε η Ντενίζ.

«Δεν μου αξίζει να μου συμπεριφέρονται σαν να είμαι ο χειρότερος άνθρωπος στον κόσμο επειδή φοράω denim σορτς. Τι μας ξεχωρίζει από τα ζώα εάν οι άνθρωποι δεν μπορούμε να ελέγξουμε ακόμα και τις πιο πρωτόγονες παρορμήσεις μας. Ένιωσα προσβεβλημένη. Δεν θα μου επέτρεπαν να ανέβω στο αεροπλάνο επειδή φορούσα αυτά σορτς στιες ΗΠΑ», προσέθεσε.

Τι απάντησε η εταιρεία

Ένας εκπρόσωπος της American Airlines απάντησε μέσω e-mail στη New York Post, υποστηρίζοντας ότι «Στις 8 Ιουλίου η American Airlines αρνήθηκε την επιβίβαση σε έναν επιβάτη που ταξίδευε από το Fort Worth του Ντάλας στο Μαϊάμι. Όπως αναφέρεται στους κανόνες μεταφοράς, όλοι οι καταναλωτές πρέπει να είναι ντυμένοι κατάλληλα και το προσβλητικό ντύσιμο δεν επιτρέπεται στις πτήσεις μας. Στον πελάτη δόθηκαν συμβουλές σχετικά με την πολιτική μας και έγινε κράτηση για επόμενη πτήση. Ο πελάτης έκτοτε έφτασε στο Μαϊάμι».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button