Αθλητικά

Η μέρα που η Τσάρλτον έκανε την μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία του ποδοσφαίρου

Πολλές φορές έχουμε δει μια ομάδα να κάνει μια ανατροπή που μοιάζει αδύνατη, αλλά καμία δεν έκανε κάτι πιο εντυπωσιακό από την Τσάρλτον.

Η συγκεκριμένη ομάδα αντιμετώπιζε την Χάντερσφιντ το 1957-58 και έμεινε με 10 παίκτες στο 27′, με συνέπεια να βρεθεί πίσω στο σκορ με 5-1 στο 63ο λεπτό. Υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι μπορεί να ανατραπεί αυτό το σκορ; Κι όμως, έγινε.

Σάμερς και Ράιν βάζουν δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά και μειώνουν σε 5-3, για να ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ από τον Σάμερς στο 73′ και στο 78′, με αποτέλεσμα το σκορ να γίνει 5-5! Τρία λεπτά μετά, ο ίδιος παίκτης θα σκοράρει ξανά και θα κάνει το 6-5 για την Τσάρλτον, η οποία είναι αγκαλιά με το όνειρο, αλλά στο 85′ η Χάντερσφιλντ ισοφαρίζει σε 6-6.

Ολα έδειχναν ότι το ματς θα έληγε τελικά ισόπαλο, κάτι που επίσης θα αποτελούσε θρίαμβο για την Τσάρλτον, αλλά ο Ράιαν δεν συμβιβαζόταν με αυτό και στην τελευταία φάση του παιχνιδιού έκανε με κεφαλιά το 7-6!

Η ομάδα του είχε καταφέρει να ανατρέψει σκορ 5-1 και ενώ απέμεναν 27 λεπτά για το τέλος του παιχνιδιού και έπαιζε με παίκτη λιγότερο, αλλά το τρελό είναι ότι το πανηγύρισαν… μόνοι τους, αφού οι οπαδοί είχαν αποχωρήσει όταν το σκορ είχε γίνε 5-1, μη πιστεύοντας ότι θα μπορούσε να αλλάξει κάτι.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button