Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Καλαμάτα: «Η Κοιμωμένη ξύπνησε» από την Πειραματική Σκηνή

Την παράσταση «Η Κοιμωμένη ξύπνησε», ένα έργο που δημιούργησε η πένα της Ξένιας Καλογεροπούλου και του Θωμά Μοσχόπουλου θα παρουσιάσει η θεατρική εφηβική ομάδα της Πειραματικής Σκηνής Καλαμάτας από 3 έως 7 Ιανουαρίου 2020, κάθε μέρα στις 8 το βράδυ και το Σαββατοκύριακο και στις 12.00 το μεσημέρι, στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας(Αριστομένους 33).

Η καλλιτεχνική επιμέλεια της παράστασης που περιλαμβάνει τη σκηνοθεσία, τα σκηνικά και τα κοστούμια είναι του Βενετσάνου Μπαλόπουλου με τη στενή συνεργασία στην κατασκευή κουστουμιών και του φροντιστηρίου της Κατερίνας Μηλιαρέση και της Μαρίζας Νταϊφά. Η μουσική σύνθεση και επιμέλεια είναι της Κατερίνας Πετρουλάκη, η κίνηση της Σταυρούλας Γκόνου, τα βίντεο και οι φωτογραφίες του Νίκου Τζαβάρα και η αφίσα της Γιολάντας Μιτακίδη.

«Η Κοιμωμένη ξύπνησε» είναι μία παράσταση-περιπλάνηση στο όνειρο και την πραγματικότητα, ένα τρυφερό παραμύθι για θεατές κάθε ηλικίας, γεμάτο χιούμορ και συγκίνηση. Η ιστορία της ζωής του καθενός μας, από τη στιγμή της γέννησης μας μέχρι την στιγμή που θα ανοίξουμε τα φτερά μας και θα πετάξουμε. Οι ευχές και οι κατάρες που κουβαλάμε από τα γεννοφάσκια μας και ο δρόμος για να τις υπερβούμε. Η «σφιχτή» αγκαλιά της οικογένειάς μας και ο ψυχρός «έξω» κόσμος.

https://www.peiramatikiskinikalamatas.com/index.php
https://www.facebook.com/groups/152986428165237/

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button