ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Κυπαρισσία: Ολοκλήρωση διαδικασίας συμμετοχής καταστημάτων στο πρόγραμμα του open mall

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας μέχρι και αύριο, Πέμπτη 02/06 και έως της 14:00 μ.μ., είναι η τελική προθεσμία, ώστε όποιος καταστηματάρχης το επιθυμεί να συμμετάσχει στο πρόγραμμα του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου, και όσον αφορά το ιδιωτικό του σκέλος, την ανάπλαση δηλαδή των εξωτερικών όψεων των καταστημάτων στην περιοχή παρέμβασης.

Μέχρι και σήμερα Τετάρτη 01/06 στο πρόγραμμα συμμετέχει το 78% των καταστημάτων επί της περιοχής παρέμβασης. Μετά και την ολοκλήρωση της λίστας των συμμετεχόντων επιχειρήσεων, θα ξεκινήσει και η διαδικασία, (μελέτη, διαγωνισμός κτλ), για την ολοκλήρωση και του ιδιωτικού μέρους της ανάπλασης.
Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται, ότι από την Δευτέρα 06/06 θα ξεκινήσουν και οι εργασίες , στα μέρη όπου έχει υπογειοποιηθεί το δίκτυο της Δ.Ε.Η., προετοιμασίας της τοποθέτησης κυβόλιθων και εν συνεχεία τοποθέτησης αυτών.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Το έργο είναι του εμπορικού συλλόγου; Ο Δήμος που είναι; Έχει εκχωρήσει τα δικαιώματα του στον Εμπορικό Σύλλογο; Δεν οφείλει να ενημερώνει;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button