ΑθλητικάΤοπικά ΝέαΦιλιατρά

Λάμψη αστέρων σε ένα ξεχωριστό παιχνίδι στα Φιλιατρά! Εκεί ήταν Λυμπερόπουλος, Καραγκούνης, Μπασινάς, Κυργιάκος κ.α. [εικόνες – βίντεο]

Οι “Legends 2004” έπαιξαν μπάλα απέναντι στην Εράνη στα Φιλιατρά για καλό σκοπό!

Ένα ξεχωριστό παιχνίδι πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο νέο στάδιο Φιλιατρών με τη συμμετοχή πολλών αστέρων της θρυλικής ομάδας των legend που το 2004 έφτασε στην κορυφή της Ευρώπης. Εκεί αναμετρήθηκε η ομάδα του παλιού άσου της Εράνης, της Καλαμάτας, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ του Νίκου Λυμπερόπουλου και πολλών συμπαικτών του στις δύο μεγάλες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά και τις εθνικής ομάδας, με την Εράνη (κάποιοι από αυτούς τους παίκτες έχουν στεφθεί πρωταθλητές Ευρώπης με την Εθνική το 2004), με τα έσοδα του αγώνα να διατίθενται για καλό σκοπό και συγκεκριμένα για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών.

Μεταξύ άλλων στο Νέο γήπεδο Φιλιατρών βρέθηκαν οι Γιώργος Καραγκούνης, Άγγελος Μπασινάς, Κώστας Κατσουράνης, Σωτηρης Κυριάκος, Παντελής Καφές, Άγγελος Σαλπιγγιδης, Βασιλης Λάκης, Μιχάλης Καψης, Δημητρης Παπαδόπουλος, Θανάσης Κωστούλας, Αντώνης Νικοπολιδης, Γιώργος Φωτάκης, Σάκης Κατσούλης κ.α..

Περισσότεροι από 400 οπαδοί έδωσαν το «παρών»σε αυτή την όμορφη αναμέτρηση, όπου βρήκε νικήτρια την ομάδα της Εράνης με σκορ 3-1 σε ένα παιχνίδι που επεφύλασσε γκολ και θέαμα! Εκεί βρέθηκαν και ο Δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης με τον παλαίμαχο άσο του Ολυμπιακού Τάσο Μητρόπουλο, ενώ το “παρών” έδωσαν και αντιδήμαρχοι του Δήμου Τριφυλίας.

Το παιχνίδι

Παρ΄ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος έβαλε με το «καλημέρα» την γαλανόλευκη μπροστά στο σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Στο 20’ ο Σπυρόπουλος με πλασέ (έπειτα από σέντρα του Μπάρκα) ισοφάρισε σε 1-1. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος έχασε μοναδική ευκαιρία να δώσει προβάδισμα στην εθνική μας, καθώς εκτέλεσε πέναλτι άουτ στην εκπνοή του, 40λεπτου σε διάρκεια, ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία του αγώνα στην επανάληψη, με τον Ντέιβιντ να πετυχαίνει στο 60’ το 2-1 με σουτ από το ύψος της περιοχής και τον Λυμπέρη Διονυσόπουλο να διαμορφώνει το τελικό 3-1 στο 75’ με πλασέ.

ΕΡΑΝΗ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ: Φώτης Κουμπαρούλης (Παναγιώτης Αλεξανδρόπουλος, Μπάμπης Γιούλης), Διονύσης Γεωργιόπουλος, Φώτης Νικολακόπουλος, Γιώργος Σταθόπουλος, Λυκούργος Ανδρώνης, Ανδρέας Χρονόπουλος, Δημήτρης Χάρμπας, Γιώργος Πέππας, Σπυρόπουλος, Δημήτρης Μπαρκάς, Χρήστος Μιλς (Ιάσονας Περαματζής, Νίκος Κόλλιας, Λυμπερης Διονυσόπουλος, Άγγελος Γεωργιόπουλος, Γριβοκωστόπουλος, Φλαριώτης, Ντέιβιντ).

Με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας αγωνίστηκαν οι Νικοπολίδης, Χαλκιάς, Σωτ. Λυμπερόπουλος (τερματοφύλακες), Κατσούλης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Φωτάκης, Μπασινάς, Καψής, Κυργιάκος, Κωστούλας, Παπαδόπουλος, Λάκης, Νίκος Λυμπερόπουλος και ο έφηβος γιός του Κώστας Λυμπερόπουλος.

Δείτε τι δήλωσε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ο Νίκος Λυμπερόπουλος:

Δείτε εικόνες και βίντεο:

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button