Τοπικά Νέα

Μεσσηνία: Να φύγει ο παπάς από το χωριό τους ζητούν κάτοικοι του Δωρίου – Διαμαρτυρία στη Μητρόπολη Τριφυλίας & Ολυμπίας

Κατέθεσαν και σχετικό ψήφισμα στη Μητρόπολη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν ενορίτες του Αγίου Γεωργίου Δωρίου Μεσσηνίας το πρωί της Τετάρτης έξω από τη Μητρόπολη Τριφυλίας & Ολυμπίας ζητώντας να φύγει ο παπάς από το χωριό τους.

Οι ενορίτες μάλιστα κατέθεσαν και σχετικό ψήφισμα στη Μητρόπολη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρουν ότι έχουν ενημερώσει γραπτώς και προφορικώς κατ’ επανάληψη “για την παραβατική, αντικοινωνική και αντιχριστιανική συμπεριφορά του εφημέριου του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου σε βάρος του οποίου εκκρεμούν πολυάριθμες δικαστικές κρίσεις”.

Αναλυτικά το Ψήφισμα των συγκεντρωμένων ενοριτών του Αγίου Γεωργίου Δωρίου Μεσσηνίας:

Σεβασμιώτατε, σας έχουμε ενημερώσει κατ’ επανάληψη, εγγράφως και προφορικώς, για την παραβατική, αντικοινωνική και αντιχριστιανική συμπεριφορά του εφημέριου του Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου Π. Κ., σε βάρος του οποίου εκκρεμούν πολυάριθμες δικαστικές κρίσεις.
Μέχρι σήμερα όμως δεν έχετε λάβει κανένα μέτρο προς εξομάλυνση της κατάστασης και προς επίλυση των θεμάτων που έχουν προκύψει στην ενορία μας. Αντιθέτως, αντιμετωπίζουμε μόνο εχθρότητα και ιταμή συμπεριφορά εκ μέρους σας, που δεν αρμόζουν σε έναν Ποιμενάρχη.
Επειδή δεν μπορούμε πλέον να ανεχθούμε στην ενορία μας έναν ιερέα που υβρίζει, απειλεί και δέρνει ενορίτες του, απαιτούμε την άμεση απομάκρυνσή του από το χωριό μας, που είναι ανάστατο και τρομοκρατημένο από τα γνωστά σε εσάς και με κάθε λεπτομέρεια γεγονότα που έχουν προκύψει.

Σχετικά Άρθρα

5 Σχόλια

  1. Όταν εκδικαστούν οι αγωγές και οι μηνυτήριες αναγορές που έχετε εναντίον σας, τότε να δούμε αν θα ξαναβγείτε να φωνάξετε. Τότε δεν θα ξέρετε που να κρυφτήτε!! ΧΑΧΑΧΑΑ.

  2. άμα δεν σας αρέσει ο Παπάς, μην πατάτε στην Εκκλησία, του Αγ Γιώργη. Αλλά μην ενοχλείτε το Δεσπότη μας. ΄Άλλα τα ποινικά αδικήματα, άλλα τα εκκλησιαστικά θέματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button