Τοπικά Νέα

Μεσσηνία: Σε δομή της Πελοποννήσου θα μεταφερθούν οι 182 μετανάστες

Θέμα χρόνου θεωρείται η αναχώρηση των 182 μεταναστών από τις αποθήκες του λιμανιού της Καλαμάτας και αναμένεται να οδηγηθούν σε δομή της Ηλείας.

Ανάμεσα στους 182, υπάρχουν και 8 γυναίκες καθώς και 2 παιδιά, ενώ οι περισσότεροι (132) δηλώνουν υπήκοοι Αφγανιστάν,  ενώ άλλοι από Συρία, Ιράν, Ιράκ, Πακιστάν κλπ., Να σημειωθέι ότι 13 βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, μετά τους ελέγχους για covid που έκανε χθες κλιμάκιο του ΕΟΔΥ,

Σημειώνεται ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου, σε συνεννόηση με το Λιμεναρχείο, παρείχε για τη φιλοξενία των μεταναστών, ατομικά στρώματα και θήκες στρωμάτων, κουβέρτες, μάσκες, γάντια και αντισηπτικά, καθώς και βραδινό και πρωινό γεύμα.

Στο λιμάνι της Καλαμάτας για το συντονισμό της φιλοξενίας από πλευράς της Περιφέρειας, βρέθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες Στάθης Αναστασόπουλος και Βασίλης Καπέλιος, καθώς και ο Περιφερειακός Συντονιστής Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Χαντζής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button