Εκλογές 2019

Μεταξύ νοσοκομείου και… περιοδειών ο Άγγελος Χρονάς

Μεταξύ νοσοκομείου και περιοδειών περνά την καθημερινότητά του ο Περιφερειακός Σύμβουλος και εκ νέου υποψήφιος με τον Παναγιώτη Νίκα, Άγγελος Χρονάς, ο οποίος βρίσκεται σχεδόν καθημερινά στην Μεσσηνία, πέραν των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο όπου εργάζεται ως χειρουργός.

 

Μάλιστα το Σάββατο, επισκέφθηκε την Καρδαμύλη και συνομίλησε με το Δήμαρχο καθώς και το Κέντρο Υγείας της περιοχής και έκανε και τη σχετική ανάρτηση: «Χθες επισκέφθηκα το Δήμο Δυτικής Μάνης και πιο συγκεκριμένα την Καρδαμύλη, όπου είχα συνάντηση με τον Δήμαρχο, την περιοχή Άγιος Νικόλαος και το κέντρο υγείας. 

 

Το ζητούμενο εξακολουθεί να αποτελεί η τουριστική προβολή της περιοχής, η οποία μπορεί και πρέπει να προσελκύσει περισσότερους τουρίστες και υψηλής δαπάνης.

 

Την ίδια ώρα, όπως μου μετέφεραν συνάδελφοι του κέντρου υγείας, υπάρχουν σοβαρές ελλείψεις ιατρικού προσωπικού στα αγροτικά ιατρεία, ενώ υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ένα καινούργιο ασθενοφόρο και πρόσληψη επιπλέον οδηγού ασθενοφόρου. 

 

Τα προβλήματα δεν έχουν χρώματα και μόνος στόχος για την αυτοδιοίκηση πρέπει να είναι η καθημερινότητα του πολίτη!»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button