ΑθλητικάΦιλιατρά

Ο Γεώργιος Κορμάς νικητής στο ανοικτό ατομικό τουρνουά Rapid στα Φιλιατρά

Ο Κορμάς Γεώργιος ήταν ο νικητής στο ανοικτό ατομικό τουρνουά Rapid, που διοργάνωσε ο Σκακιστικός Όμιλος Φιλιατρών, στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο, στα Φιλιατρά το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Αυγούστου 2019.

Συγκεκριμένα στην κατηγορία άνω των 12 ετών ο Κορμάς Γεώργιος συγκέντρωσε 4,5 βαθμούς (4 νίκες – 1 ισοπαλία) και πανάξια κατέλαβε την πρώτη θέση. Ακολούθησαν με 4 βαθμούς οι Κυριακόπουλος Αντώνιος (Αργυρό μετάλλιο) και Πούλος Γεώργιος (Σ.Ο. Καλλιθέας-Χάλκινο). Στους 3,5 βαθμούς ήταν ο Φωτεινόπουλος Χαράλαμπος και στους 3 βαθμούς οι Miroslav Vassilev και Σουρέτης Αθανάσιος. Στους 2,5 βαθμούς ήταν ο Λεβεντάκης Ιωάννης, ενώ στους 2 βαθμούς ισοβάθμησαν οι Ανδριοπούλου Ελένη (Κότινος Χολαργού-πρώτο κορίτσι), Ταγκαλάκη Ιωάννα ( δεύτερο κορίτσι), Κορμά Ελένη (τρίτο κορίτσι) και ο Τάνεβ-Σαρδέλης Οδυσσέας. Στην κατηγορία αυτό είχαμε 14 συμμετοχές.

Στην κατηγορία μέχρι 12 ετών κυριάρχησαν τα κορίτσια που κατέκτησαν και τις τρεις πρώτες θέσεις.

Συγκεκριμένα στις θέσεις 1 και 2 ισοβάθμησαν με 4 βαθμούς οι Λεβεντάκη Βασιλική και η Αποστολοπούλου Αφροδίτη,  και ακολούθησαν με 3,5 βαθμούς η Λεβεντάκη Βενετία και ο Κόλλιας Μιχαήλ-Άγγελος. Στους 3 βαθμούς ήταν οι Vassilev Nikolae και Σαρματζής Γεώργιος, με 2,5 βαθμούς οι Αυρηλιώνης Ιωάννης και Κανναβός Ιωάννης και στους 2 βαθμούς οι Καλκαβούρας Δημήτριος και Μάλαμας Παναγιώτης. Στην κατηγορία αυτό είχαμε 13 συμμετοχές.

Επίσης με 4 αθλητές θα συμμετάσχει ο Σ.Ο. Φιλιατρών στο τουρνουά RAPID, «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» στον ΠΥΡΓΟ το τριήμερο 16 – 17 και 18 Αυγούστου 2019.

Συγκεκριμένα θα πάρουν μέρος οι Κορμάς Γεώργιος, Φωτεινόπουλος Χαράλαμπος,

Miroslav Vassilev και Ταγκαλάκη Ιωάννα.

Τέλος να σημειώσουμε ότι οι επόμενες εκδηλώσεις του Σ.Ο. Φιλιατρών είναι:

Την Δευτέρα 19 Αυγούστου, Σκακιστική βραδιά στην Πλατεία Κοπανακίου &

Την Κυριακή 25 Αυγούστου, τουρνουά RAPID πέντε (05) γύρων, στον ‘Παλιό Νερόμυλο’ στην Κυπαρισσία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button