Viral

Ο λόγος που τα καπάκια στα στυλό έχουν τρύπες – Viral έχει γίνει βίντεο στα social media

Ένα βίντεο στο Instagram έχει γίνει viral και αφορά τον λόγο που τα καπάκια στα στυλό έχουν τρύπες. Πολλοί έχουν εντυπωσιαστεί, δεν λείπουν όμως και τα σχόλια από εκείνους που λένε ότι πρόκειται για μια πληροφορία που έχει «παίξει» και δεν είναι καινούργια.

Ο Zack D. αναρτά για «πράγματα που βρίσκει ενδιαφέροντα» και στο βίντεό του εξηγεί γιατί τα στυλό έχουν τρύπα στα καπάκια, λέγοντας: «Οι περισσότεροι άνθρωποι πιστεύουν ότι έχει να κάνει με το μελάνι. Όμως ο πραγματικός λόγος είναι πολύ πιο σημαντικός».

Όπως λέει στους 214.000 followers στο Instagram, οι εταιρείες που κατασκευάζουν τα στυλό είναι υποχρεωμένες να βάζουν την τρύπα για νομικούς λόγους. «Πρέπει να υπάρχει αρκετός χώρος για τον αέρα να κυκλοφορεί αν το καπάκι κολλήσει στον λαιμό κάποιου».

Σύμφωνα με το Business Insider, η τρύπα υπάρχει και για να εξισορροπεί την πίεση στο στυλό και να αποτρέπει τυχόν διαρροές.

Το βίντεο του Zach έχει πάνω από 118000 likes και εκατοντάδες σχόλια.

Σύμφωνα με την Pen Company, οι ψυχολόγοι έχουν διαπιστώσει ότι το να μασάς το στυλό ή το μολύβι μπορεί να σου προσφέρει κάποια… παρηγοριά και προκύπτει λόγω άγχους ή στρες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button