Τοπικά Νέα

Παπουτσάνης: Δωρεά αντισηπτικών στα Ειδικά Σχολεία της Τριφυλίας

Την αποδοχή δωρεάς υγειονομικού υλικού (αντισηπτικών gel) από την εταιρεία «ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Α.Ε.Β.Ε.», προς το Δήμο Τριφυλίας, στα πλαίσια αντιμετώπισης της διασποράς του κορωνοιού Covid-19, ενέκρινε στη χθεσινή συνεδρίασή της η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών και για το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Φιλιατρών.

Ειδικότερα, η εταιρεία καλλυντικών «ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Α.Β.Ε.Ε.», συνεχής αρωγός στο έργο της ΚΕΔΕ και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μέσα στις ιδιαίτερες συνθήκες, λόγω της πανδημίας του κορωνοιού, προτίθεται να επαναλάβει την πρωτοβουλία της για τη δωρεά αντισηπτικών προϊόντων στα Ειδικά Σχολεία της χώρας. Τα προϊόντα θα παραδοθούν στα Δημαρχεία για να μεταφερθούν στη συνέχεια στα Ειδικά Σχολεία των Δήμων.

Η κα Αλεξοπούλου στην τοποθέτησή της ανέφερε: «Ψηφίζω ΥΠΕΡ, να αποδεχτούμε τη δωρεά και να ευχαριστήσουμε την εταιρεία. Πόσα αντισηπτικά δώρισε στον Δήμο μας για το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών και για το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Φιλιατρών;».

Επίσης, στην ίδια απόφαση η Οικονομική Επιτροπή εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του Δήμου προς την εταιρεία καλλυντικών «ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ Α.Ε.Β.Ε.», για τη δωρεά της.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button