Τοπικά Νέα

Παρών ήταν ο Γ. Λεβεντάκης στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας

Η πρώτη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας μετά τις εκλογές πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 6/6 στη 1 το μεσημέρι, στην Κυπαρισσία.

Λίγες ημέρες μετά το πέρας των εκλογών, ο νεος δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, ο οποίος αναλαμβάνει της 1η Σεπτεμβρίου, συνεχίζει δυναμικά την παρουσία του στα δρώμενα του Δήμου, έτσι μετά την προχθεσινή επίσκεψη του στο Δημοτικό Μέγαρο Κυπαρισσίας όπου συνομίλησε με υπαλλήλους του Δήμου, σήμερα το μεσημέρι έδωσε το παρών στη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Τριφυλίας προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα που αφορούν την οικονομική λειτουργία του Δήμου.

Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η επικύρωση του Πρακτικού Ι του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Ανάπλαση Πλατείας Αγίου Ανδρέα Φιλιατρών» με προϋπολογισμό 95.300 ευρώ, που αφορούσε την ηλεκτρονική αποσφράγιση των (υπο)φακέλων «Δικαιολογητικά Συμμετοχής» και «Οικονομική Προσφορά», όπου ομόφωνα προσωρινός μειοδότης αναδείχθηκε η εταιρεία «Τρίγκας Βασίλειος & Μαρία Δημακοπούλου » με προσφορά έκπτωσης 33,85%.

Επίσης, ομόφωνα αποφασίστηκε η μη άσκηση ένδικων μέσων  κατά των αριθ. Α423/2017 και Α424/2017 αποφάσεων Διοικητικού Εφετείου Τρίπολης, όπου αφορούσε την εισφορά του Δήμου σε χρήμα, με το ποσό να ειναι στις 130.000 ευρώ.

Επιπλέον, εγκρίθηκε ομόφωνα το πρακτικό ελέγχου των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου «Ε. Τζικάκη» του Συνοπτικού Διαγωνισμού «Προμήθεια Ασφαλτικών Υλικών Συντήρησης – Επισκευής Οδών», για την Ομάδα Α, με προϋπολογισμό 25.221 ευρώ.

Στην άσχημη κατάσταση των δρόμων αναφέρθηκε ο κ. Λεβεντάκης σε αυτό το θέμα, λέγοντας πως έχουν συμβεί πολλά ατυχήματα λόγω της κακής κατάστασης του δικτύου με αποτέλεσμα ο δήμος να φέρει και αυτός ευθύνη, καθώς δεν έχει ενημερώσει, όπως οφείλει, της Περιφέρεια για την κατάσταση του επαρχιακού δικτύου.

Ομόφωνα εγκρίθηκε η κατοχύρωση του έργου «Επισκευή Δημοτικού Καταστήματος Πύργου», προϋπολογισμού 49.994 ευρώ, στην εταιρεία ΣΙΩΡΗΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ με προσφορά έκπτωσης 48,37%.

Τέλος, κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε το Πρακτικό ΙΙI εκ νέου ελέγχου, των δικαιολογητικών του προσωρινού αναδόχου του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού «Ανάπλαση Ανω Πόλης Κυπαρισσίας», με τους Στάθη Ανδρινόπουλο και Σαράντο Κουκούμη να ζητούν να γίνει νέος διαγωνισμός.

Επίσης, κατά πλειοψηφία εγκρίθηκε και το θέμα εκτός ημερήσιας διάταξης που αφορούσε την προμήθεια Υγρών Καυσίμων & Λιπαντικών του Δήμου Τριφυλίας και των Νομικών Προσώπων, έτους 2018-2019», οπού για την ομάδα Α (λιπαντικά) μοναδικός ενδιαφερόμενος ήταν η εταιρεία «Οικονόμου Ο.Ε.».

 

Σχετικά Άρθρα

1 thought on “Παρών ήταν ο Γ. Λεβεντάκης στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Τριφυλίας”

  1. Τα βλέπετε ηθικολόγοι. …….έχει σηκώσει τα μανίκια και δουλειά, μόνο δουλειά. Αλλά το μυαλουδάκι σας μέχρι την πλατεία Γαργαλιάνων φτάνει που βρωμάει βοθρίλα, σκουπιδαριο και τα ατυχα αδέσποτα σουλατσαρουν σαν τυφώνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.