Πελοπόννησος

Πελοπόννησος: Συνελήφθησαν 11 άτομα ηλικίας 32 έως 72 ετών γιατί έπαιζαν ζάρια – Κατασχέθηκαν πάνω από 11.000 ευρώ!

Στην σύλληψη 12 ατόμων,11 ημεδαπών ηλικίας 32 έως 72 ετών και ενός 60χρονου αλλοδαπού, για παράβαση της νομοθεσίας για τα τυχερά παιχνίδια, προχώρησαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών, σε συνεργασία με την Ο.Π.Κ.Ε. Αργολίδας προχτές 1 Νοεμβρίου στο Άργος.

Ειδικότερα, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση ,οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, διαπιστώθηκε η διεξαγωγή του τυχερού παιχνιδιού «ζάρια».

Πιο συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι από τους συλληφθέντες, ο 49χρονος, ως ιδιοκτήτης του καταστήματος, είχε επιτρέψει στα υπόλοιπα δέκα (10) άτομα, τη διεξαγωγή με χρήματα του τυχερού παιχνιδιού «ζάρια», στο οποίο συμμετείχε και ο ίδιος, ενώ ο 32χρονος βρισκόταν εξωτερικά του καταστήματος και συνέδραμε στη διεξαγωγή του τυχερού παιγνίου, ενημερώνοντας τους με ειδική ασύρματη ηλεκτρονική συσκευή σε περίπτωση ελέγχου.

Κατά τον έλεγχο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν,τράπουλες, 299 μάρκες, 3 ζεύγη κύβων ζάρια, ηλεκτρονική ασύρματη συσκευή και το χρηματικό ποσό των 11.350 ευρώ, ως προερχόμενο από τη διενέργεια παράνομων παιχνιδιών,

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button