Τοπικά Νέα

Πιάνουν δουλειά τα συνεργεία κατεδάφισης του δήμου Τριφυλίας για αυθαίρετες κατασκευές

Πιάνουν δουλειά τα συνεργεία κατεδάφισης του Δήμου Τριφυλίας για αυθαίρετες κατασκευές που έχουν διαπιστωθεί με εκθέσεις αυτοψίας της διεύθυνσης Πολεοδομίας και έχουν κριθεί τελεσίδικα κατεδαφιστέες.

Με χθεσινή απόφαση του Δημάρχου Τριφυλίας κ. Λεβεντάκη με θέμα «Συγκρότηση Συνεργείου Κατεδάφισης Αυθαίρετων Κατασκευών στα όρια του Δήμου Τριφυλίας» αποφάσισε τη συγκρότηση Συνεργείου Κατεδαφίσεως Αυθαίρετων Κτισμάτων, στα όρια του Δήμου Τριφυλίας, αποτελούμενο από τους κ. Μπαρκά Χρήστο του Ιωακείμ, μόνιμου υπαλλήλου του Δήμου Τριφυλίας, κλάδου ΠΕ-3 ειδικότητας Πολιτικών Μηχανικών ο οποίος ορίζεται ως επιβλέπων του συνεργείου, κ. Πανταζέλο Αργύριο του Αρίστου, μόνιμο υπάλληλο του Δήμου Τριφυλίας, κλάδου ΔΕ28 Χειριστής Μηχανημάτων Έργων, κ. Αντωνόπουλο Κωνσταντίνο του Βασιλείου, μόνιμο υπάλληλο του Δήμου, Τριφυλίας κλάδου ΔΕ29 Οδηγών, κ. Γεωργακόπουλο Σωτήριο του Γεωργίου, μόνιμο υπάλληλο του Δήμου Τριφυλίας, κλάδου ΥΕ Εργατών Καθαριότητας. Ως εκπρόσωπος της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου ορίζεται ο κ. Μήλτσος Στέφανος, Πολιτικός Μηχανικός με Α΄βαθμό, υπάλληλος της Δ/νσης Περιβάλλοντος και Χωρικού Σχεδιασμού Πελοποννήσου, ώστε να παρίσταται στην κατεδάφιση και τέλος να συνυπογράψει την πράξη διαπίστωσης της κατεδάφισης με τον επιβλέποντα μηχανικό-τεχνικό ασφαλείας του Δήμου.

Έργο του Συνεργείου αποτελεί η εκτέλεση της κατεδάφισης των αυθαίρετων κατασκευών στα όρια του Δήμου Τριφυλίας, και συγκεκριμένα σε οδό των Φιλιατρών, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 09:00 π.μ., σύμφωνα με το αρ. πρωτ. οικ. 873/251/09-07-2020 (ορθή επανάληψη 29-07-2020) έγγραφο της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου Τριφυλίας , με το οποίο βεβαιώνεται ότι οι αυθαίρετες κατασκευές όπως αυτές περιγράφονται στις με αριθ. 13/2015 και 14/2015 εκθέσεις αυτοψίας της, είναι οριστικά αυθαίρετες.

Σχετικά Άρθρα

1 thought on “Πιάνουν δουλειά τα συνεργεία κατεδάφισης του δήμου Τριφυλίας για αυθαίρετες κατασκευές”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.