ΓαργαλιάνοιΕκπαίδευσηΠολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Πύργος Τριφυλίας: Παρουσίαση του βιβλίου της Ειρήνης Γιαβάση «Η Νεφέλη, Ο Κύριος Μ και τα Ρομποφριξ»

Μία ιστορία για μικρούς και μεγάλους, που θυμίζει πως όλα λύνονται όταν έχουμε φαντασία μικρού παιδιού

Πρόσκληση στην παρουσίαση του βιβλίου  «Η Νεφέλη ο κύριος Μ και τα Ρομποφρίξ181»

Αγαπητοί συνάδελφοι,

με χαρά σας προσκαλούμε στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Η Νεφέλη, ο κύριος Μ και τα Ρομποφριξ181» της Γιαβάση Ειρήνης που θα λάβει χώρα στο Δημοτικό Σχολείο Πύργου Τριφυλίας την Πέμπτη 11/04 και ώρα 7. 00 μ.μ.

Θα είναι τιμή μας να παρευρεθείτε στην εκδήλωση που διοργανώνει το σχολείο μας, στην οποία θα ακολουθήσει συζήτηση για τη φιλαναγνωσία και τις σχετικές δράσεις έχουμε πραγματοποιήσει στο σχολείο μας. Την απογευματινή μας αυτή συνάντηση θα κλείσει η φιλική μουσική συμμετοχή του συναδέλφου Σπύρου Μπονέλη.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα:

Η Ειρήνη Γιαβάση εργάζεται στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση από το 2010. Είναι πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος  Δημοτικής Εκπαίδευσης Αθηνών και κάτοχος του Μεταπτυχιακού Διπλώματος «Δημιουργική Γραφή» του ΕΑΠ. Διηγήματά της έχουν δημοσιευτεί σε ηλεκτρονικά περιοδικά, βραβευτεί από την Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών ενώ φέτος απέσπασε το 1ο βραβείο Πρωτότυπου Σεναρίου ταινίας Μικρού Μήκους από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος. «Η Νεφέλη ο Κύριος Μ και τα Ρομποφρίξ181» είναι το πρώτο της βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πατάκη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button