Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Σεμινάριο με θέμα «Αξιοποιώντας τα όρια στην οικογένεια και στο σχολικό περιβάλλον»

Σεμινάριο για γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα «Αξιοποιώντας τα όρια στην οικογένεια και στο σχολικό περιβάλλον» διοργανώνει το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Μεσσηνίας (ΚΕ.Π.Ε.Π.Ψ.Υ), σε συνεργασία με τον Ο.ΚΑ.ΝΑ και στο πλαίσιο του πενταετούς προγράμματος δράσεων πρωτογενούς πρόληψης.
Εισηγητές του σεμιναρίου θα είναι η Πέπη Μπελέκου και ο Νίκος Καΐτσας, ψυχολόγοι και συστημικοί ψυχοθεραπευτές, ειδικοί σε θέματα οικογένειας και ομάδας- συνεργάτες του Αθηναϊκού Κέντρου Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ), που θα επεξεργαστούν τη σημασία των ορίων μέσα στην οικογένεια και τη σχολική τάξη.
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Ιανουαρίου  και ώρες 17.00-20.00 στην αίθουσα Α49 (Αναγνωσταρά 49, πίσω από το Πνευματικό Κέντρο).
Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η δήλωση συμμετοχής στο τηλ. 27210-84009 ή στο e-mail prolipsimes@gmail.com έως τις 22/1/2019.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button