Τοπικά Νέα

Στα δικαστήρια ο Δήμαρχος Τριφυλίας για υπόθεση του Δήμου

Στα δικαστήρια θα κληθεί το προσεχές διάστημα ο Δήμαρχος κ. Λεβεντάκης για υπόθεση του Δήμου Τριφυλίας.

Οι δικαστές του Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας καλούνται να κρίνουν αν επαρκούν οι ενδείξεις για την ενοχή του νυν Δημάρχου Τριφυλίας κ. Γιώργου Λεβεντάκη, άλλως θα αποφασίσουν την αθώωσή του για το πλημμέλημα της παράβασης καθήκοντος, κατ’ εξακολούθηση, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης εις βάρος του για υπηρεσιακή υπόθεση, που αφορά σε ανάθεση προμήθειας (προβλέπονται στο Νόμο οι συγκεκριμένες αναθέσεις).

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Οι αναθέσεις προβλέπονται σίγουρα από το νόμο. Παίρνοντας όμως τρεις τουλάχιστον κλειστές προσφορές, και το έργο ή η προμήθεια κατακυρωνετε σε αυτόν που έδωσε την μεγαλύτερη έκπτωση. Δεν παίρνεις μια προσφορά με μηδενική έκπτωση. Τι εννοείτε ενδείξεις. Με ενδείξεις ασκούνται ποινικές διώξεις; Δεν μας λέτε όμως λεπτομέρειες. Πολύ γενικόλογα… Για ποια προμήθεια πρόκειται;

  2. Το άρθρο είναι απαράδεκτο. “Προβλέπονται στο Νόμο οι συγκεκριμένες αναθέσεις”;;; Άρα ο εισαγγελέας έκανε απλά λάθος, έτσι; Οφείλετε να κάνετε ρεπορτάζ, να μάθετε τι ακριβώς έχει κάνει ο δήμαρχος που πάει κατηγορούμενος για άρθρα του ποινικού κώδικα και να ενημερώσετε τους πολίτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button