Τοπικά Νέα

Σύγκρουση δικύκλου με αγριογούρουνο στην Κυπαρισσία – Τραυματίστηκε ο οδηγός

Ένας 35χρονος οδηγός μηχανής τραυματίστηκε χθες το βράδυ στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Καλό Νερό όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με αγριογούρουνο που διέσχιζε το δρόμο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε κοντά στη διασταύρωση Ραχών.

Ο οδηγός μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. Εδώ έχετε να πείτε τίποτα κύριε Λεβεντακη? Ατύχημα γιατι? Γιατί δεν υπάρχουν φώτα κύριε Λεβεντακη εκεί? (Όπως και σε πολλά σημεία του Δήμου) θα γίνουν προεκλογικά θαύματα για να μας πείσετε να σας ψηφίσουμε??? Ντροπή σας!!! Η οικογένεια πρέπει να κινηθεί νομικά άμεσα.

    1. Και εδω΄΄ φται΄΄ει ο Λεβεντακης,Μπορει΄΄ η ΕΟ να μην ει΄΄ναι δημοτικη΄΄΄ αρμοδιοτητα,Αναφε΄΄ρεστε στο φωτισμο΄΄,που τουλα΄΄χιστον ο Λεβεντακης ε΄΄χει βα΄΄λει κα΄΄μποσα φω΄΄τα,Οι προηγου΄΄μενοι γιατι΄΄ δεν ει΄΄χαν τοποθετη΄΄σει φωτισμο΄΄,Η αλη΄΄θεια ει΄΄ναι πως οι πρω΄΄ην δημοα΄΄ρχοντες ε΄΄καναν πολυ΄΄ λι΄΄γα για τον το΄΄πο,

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button