Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Τα “Ανυπότακτα Φιλιατρά” για καθαριότητα δημοτικών κτηρίων και αναμεταδότη ψηφιακών καναλιών

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

Η σύμβαση του εργολάβου καθαρισμού εσωτερικών χώρων των δημοτικών κτιριακών εγκαταστάσεων Φιλιατρών έχει λήξει εδώ και τουλάχιστον 2 μήνες. Οπότε καταλαβαίνουμε όλοι ποια είναι η κατάσταση από υγειονομικής πλευράς τόσο για τους εργαζομένους όσο και για τους πολίτες . Όλα αυτά τα ευτράπελα, εν μέσω πανδημίας.

Συντοπίτες/σες, αφού στρέψατε τις κεραίες των τηλεοράσεων σας στην κατεύθυνση που όρισε ο Δημοάρχοντας, σίγουρα θα νιώθετε μια μεγαλοπρέπεια! Διότι κατά τον συντονισμό των ψηφιακών καναλιών γράφει στις οθόνες μας: Filiatra Lychnos, Filiatra Axelwos, Filiatra Mesogeios κλπ. Όλα αυτά είναι τα σύγχρονα καθρεφτάκια που μοιράζει απλώχερα ο Δημοάρχοντας σε όλους εμάς. Η κατάντια δεν έχει όρια, η πόλη των Φιλιατρών “παίζει” στην Δ΄ εθνική κατηγορία του Δήμου. Ο Δημοάρχοντας παρότι Φιλιατρινός, λέει ότι τον Δήμο τον πάει “Γκανιάν” και κατά συνέπεια τα Φιλιατρά.

ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΚΤΙΡΙΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ! Αυτό απαιτεί ο πολιτισμός και οι ανάγκες υγιεινής.

Επιστροφή στο αυτοδιοίκητο: ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ, η μόνη λύση!.

Φιλιατρά, 1 Ιούνη 2021

Για τα

ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Βασίλης Σπυρόπουλος

Κοινοτικός Σύμβουλος Φιλιατρών

Σχετικά Άρθρα

4 Σχόλια

  1. Δυστυχώς άθελά μας έχουμε εκπαιδευτεί τις τελευταίες δεκαετίες για ότι συμβαίνει σήμερα, έτσι αν ο πολίτης έχει να επιλέξει από τη μια μεταξύ «Φάρμας», «Survivor», «ΣΚΑΙ» και από την άλλη ένα καθαρό υγειές μυαλό με σκέψη, πολιτική ωριμότητα, ταξική συνείδηση, δυστυχώς επιλέγει το πρώτο και αυτό δεν είναι φαινόμενο της πόλης μας, ούτε της χώρας μας είναι φαινόμενο του καπιταλιστικού τρόπου ζωής, επιλέγουμε τα ασήμαντα να τα κάνουμε σημαντικά και τα σημαντικά να τα απωθούμε η ακόμα χειρότερα να τα αγνοούμε.

    Αν υπάρχει ένας τρόπος να μπορούμε να τα ξεχωρίσουμε να βρούμε τις προτεραιότητές μας και να ζήσουμε και με τα δυο έχει καλώς αλλά δυστυχώς είναι τόσο δύσκολο, αν και φαίνεται πως οι επιλογές είναι πολλές, άλλες τόσες είναι και οι ψευδαισθήσεις στις προτεραιότητές μας.

    Πάντος το γεγονός ότι υπάρχει εκείνη η κίνηση η ο φονέας που έχει τον τρόπο έστω σε τοπικό επίπεδο να βάζει τις σωστές προτεραιότητες ακόμα και αν κινδυνεύει με τις παρεμβάσεις του να χαρακτηρισθεί γραφικός ειναι παρήγορο, υπάρχει ακόμα ελπίδα ότι τελικά δεν τρώμε όλοι σανό.

    1. Αγαπητέ Λαέρτη,
      αν ασχοληθούμε με την ετυμολογία της λέξης γραφικός θα δούμε ότι τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ κάθε άλλο παρά έχουν σχέση με τη γραφικότητα. Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ αναδεικνύουν τα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο και προτείνουν λύσεις που θα φέρουν την πόλη στην θέση που της ανήκει. Με απόλυτο σεβασμό στις απόψεις, διότι τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ είναι λάτρεις της δημοκρατίας κι εναντιώνονται σε κάθε θέση που θέλει να πνίξει και να διακωμωδήσει την ελεύθερη διακίνηση ιδεών

      1. Πράγματι η ετυμολογία της λέξης έτσι όπως ακούγεται/διαβάζεται είναι προβληματική η και προσβλητική, όμως σε καμία περίπτωση ΔΕΝ την χρησιμοποίησα για να σας θίξω η να σας μειώσω, αντίθετα τρέφω μεγάλο σεβασμό στ ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ για τις καίριες και ουσιαστικές παρεμβάσεις του, έτσι πράγματι σας ζητώ μια ειλικρινή συγνώμη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button