Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Την μνήμη των Αγίων Τιμοθέου και Μαύρας εόρτασαν τα Φιλιατρά [εικόνες – βίντεο]

Την μνήμη των Αγίων Τιμοθέου και Μαύρας εόρτασαν σήμερα το πρωί τα Φιλιατρά με κάθε λαμπρότητα και παρουσία πλήθους πιστών.

Η πανηγυρική θεία λειτουργία τελέστηκε στον μικρό ιστορικό ναό του Αγίου Γεωργίου όπου είχαν μεταφερθεί οι εικόνες από τον μητροπολιτικό ναό του Αγίου Ιωάννη το απόγευμα της Δευτέρας.

Μετά το πέρας της θείας λειτουργίας έγινε λιτάνευση των εικόνων στους κεντρικούς δρόμους της πόλης με προπομπό την Φιλαρμονική του Συλλόγου Φιλοπροόδων και υπό τη συνοδεία μαθητών από σχολεία της περιοχής.

Στην κεντρική πλατεία εψάλη δέηση και στην συνέχεια η λιτανεία κατέληξε στον ιερό ναό του Αγίου Ιωάννη.

Το παρών έδωσαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Μίλτος Χρυσομάλλης και Περικλής Μαντάς, ο δήμαρχος Τριφυλίας Γιώργος Λεβεντάκης, η αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Αννα Καλογεροπούλου, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι Τριφυλίας καθώς και εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών και των σωμάτων ασφαλείας.

Δείτε εικόνες και βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Να δω πότε θα καταλάβετε ότι στις θρησκευτικές τελετές και εκδηλώσεις ΔΕΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΆ ΜΕ…. πανηγύρι το καταντησαμε κάθε φορά στην πλατεία….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button