Ελλάδα

Του έκλεψε λάδι και τον πυροβόλησε

Ένας άνδρας 35 ετών φέρεται να τραυματίστηκε με καραμπίνα από έναν ηλικιωμένο, σε επεισόδιο που σημειώθηκε κοντά σε περιοχή της  Επισκοπής του δήμου Χερσονήσου, όταν ο 35χρονος επιχείρησε να κλέψει λάδι από τον ηλικιωμένο.

Με βάση κάποιες μαρτυρίες, ο ηλικιωμένος φέρεται να ξυλοκοπήθηκε αρχικά από τον 35χρονο και στην συνέχεια ο πρώτος τον πυροβόλησε με καραμπίνα στο χέρι και την πλάτη.
Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα του πυροβολισμού έτρεχε αιμόφυρτο στο χωριό της Επισκοπής για αρκετά μέτρα και τελικά βρήκε καταφύγιο στην εκκλησία του χωριού. Άλλες πληροφορίες, αναφέρουν πώς πρόκειται για επεισόδιο που εκτυλίχθηκε μέσα στο χωριό μεταξύ του τραυματία και του ηλικιωμένου, ο οποίος και φέρεται ως ο δράστης των πυροβολισμών.

Κι ακόμη λέγεται πως δράστης και θύμα  φέρονται να είχαν παλαιές διαφορές. Αμέσως μετά κάτοικοι του χωριού κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε τον τραυματία αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στην συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου , ενώ στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρίσκεται και δύναμη της Αστυνομίας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button