ΓαργαλιάνοιΕκπαίδευσηΤοπικά Νέα

Το 1ο Δημοτικό Σχολείο και το Γυμνάσιο Γαργαλιάνων θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις της ελληνικής PISA

Έξι σχολεία της Μεσσηνίας συμπεριλαμβάνονται στα 600 δημοτικά και γυμνάσια που θα συμμετάσχουν στις εξετάσεις της ελληνικής PISA.

Πρόκειται για το 1ο Δημοτικό Σχολείο Γαργαλιάνων, το 16ο Δημοτικό Σχολείο Καλαμάτας και για τα Γυμνάσια Γαργαλιάνων, Διαβολιτσίου,1ο Μεσσήνης και 3ο Καλαμάτας.

Οι διαγνωστικές εξετάσεις, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022 και η συμμετοχή των σχολικών μονάδων που επελέγησαν είναι υποχρεωτική.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων είναι ανώνυμα και δεν συνεκτιμώνται από τους/τις εκπαιδευτικούς κατά την αξιολόγηση της επίδοσης των μαθητών/τριών στα συγκεκριμένα μαθήματα.

Οι διαγνωστικές εξετάσεις θα διεξαχθούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπό στοιχεία 16469/ΓΔ4 (Β’ 877) υπουργική απόφαση, καθώς και με διευκρινιστικές οδη- γίες οι οποίες θα αποσταλούν στους Διευθυντές/ντριες των σχολικών μονάδων που θα συμμετάσχουν στις δια- γνωστικές εξετάσεις.

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button