Τοπικά Νέα

Έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τριφυλίας

Συνεδριάζει σήμερα εκτάκτως το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας, και έως ώρα 20.00, για την λήψη αποφάσεων στα πιο κάτω θέματα:

Η Συνεδρίαση θα γίνει δια περιφοράς (Αριθμός Εγκυκλίου: 375 Α.Π.: 39167/ 2-6-2022 ΑΔΑ: Ψ42Π46ΜΤΛ6-4ΙΓ) και η ψηφοφορία θα γίνει με mail έως την 20.00 την 17-12-2022 στο (pan.lampropoulos@hotmail.com).

  1. Έγκριση διενέργειας ΕΚΤΑΚΤΗΣ Συνεδρίασης την 17-12-2022.

  2. Τροποποίηση Προυπολογισμού Δήμου Τριφυλίας έτους 2022 (Σχ 335/2022 ΑΟΕ)

Το ανωτέρω θέμα πρέπει να συζητηθεί το συντομότερο δυνατό λόγω του ότι το χρονικό πλαίσιο είναι ασφυκτικό προκειμένου: Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΝΟΙΚΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ Η/Υ ΚΑΙ TABLETS ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΕΠ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ 2022 ΝΑ  ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ (ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΕΓΓΡΑΦΟ, ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ, ΜΕΧΡΙ 31-12-2022 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΑΣΙΟΠΟΙΗΘΕΙ  ΤΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ ΤΩΝ ΚΕΠ).

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΧΕΤΙΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΛΗΨΕΩΝ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΔΙΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ.

Σχετικά Άρθρα

4 Σχόλια

  1. Αααααα καλαααααα μεσα στον προγραμματισμο ειστε……Σαν δεν ντρέπεστε…γεοίοι και επικύνδυνοι!!!!Ευτυχώς εφτασε το τέλο σας.

  2. Γίνονται προσκλήσεις σαββατοκύριακο για έκτακτες συνεδριάσεις? Βάση ποιας νομοθεσίας?
    Επίσης! Τροποποίηση προϋπολογισμού τώρα Δεκέμβριο μήνα και όχι ψήφιση νέου προϋπολογισμού? Κάτι δεν καταλαβαίνουμε!!!!!
    Πολύ επείγον περιπτώσεις ε????

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button