Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Αγιασμός των υδάτων σε Πύλο, Μεθώνη, Κορώνη και Φοινικούντα

Την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός των υδάτων, ημέρα των Θεοφανείων στα γραφικά λιμάνια του Δήμου Πύλου – Νέστορος και συγκεκριμένα της Πύλου, της Μεθώνης, της Φοινικούντας και της Κορώνης.

Με εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια και θρησκευτική ευλάβεια, όπως επιτάσσει η ημέρα, θα τελεσθεί η εορτή των Θεοφανείων και ο Αγιασμός των Υδάτων στον Δήμο Πύλου – Νέστορος, με επίκεντρο τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην Πύλο, τηρουμένων των μέτρων του υγειονομικού πρωτοκόλλου που επιβάλλουν υποχρεωτική χρήση μάσκας υψηλής προστασίας, καθώς και τήρηση των αποστάσεων.

Ο Αγιασμό των υδάτων στην επικράτεια του Δήμου Πύλου – Νέστορος θα πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας και του Μεγάλου Αγιασμού και ώρα 10:30 π.μ., στην παραλιακή ζώνη της Πύλου, της Μεθώνης, της Φοινικούντας και της Κορώνης αντίστοιχα.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Αγαπητοί μου συμπολίτες
    Καλή Χρονιά.
    Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι θα τελεστεί και Αγιασμός των υδάτων στο λιμένα της Γιάλοβας Μεσσηνίας μετά τη λήξη της Θείας λειτουργίας , τηρουμένων των μέτρων υγειονομικού πρωτοκόλλου όπως αυτά προβλέπονται τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας και χρήση μάσκας.
    Ευχαριστώ πολύ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button