Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Αγοράζει υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο ο Δήμος Πύλου – Νέστορος

Με σκοπό τον εκσυγχρονισμό και την ενίσχυση του μηχανοκίνητου στόλου της Υπηρεσίας Καθαριότητας, ο Δήμος Πύλου-Νέστορος προχώρησε σε ανοιχτό διαγωνισμό, για την προμήθεια ενός υπερσύγχρονου απορριμματοφόρου οχήματος.

Σύμφωνα με τη σχετική μελέτη, ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της δαπάνης της προμήθειας ανέρχεται στο ποσό των 175.000,00€, με πόρους από το Υπουργείο Εσωτερικών (150.000,00€) και το Δήμο Πύλου-Νέστορος (25.000,00€). Το απορριμματοφόρο όχημα θα είναι καινούργιο, πρόσφατης κατασκευής, με συμπιεστή απορριμμάτων, χωρητικότητας 16 m3.

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος Παναγιώτης Καρβέλας δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση  να ανακοινώσουμε τη διαδικασία διαγωνισμού για την προμήθεια ενός υπερσύγχρονου απορριμματοφόρου. Φιλοδοξία μας είναι να ολοκληρωθεί η σχετική προμήθεια εντός Ιουλίου, ώστε να συμβάλει αποφασιστικά στην ομαλή αποκομιδή των απορριμμάτων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύνολο των υπηρεσιών του Δήμου, που εργάστηκαν για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός, καθώς και τον Υπουργό Εσωτερικών κ. Τάκη Θεοδωρικάκο για τη συγχρηματοδότηση. Μια από τις βασικές μας προτεραιότητες είναι η διαχείριση  του δύσκολου τομέα της αποκομιδής των απορριμμάτων. Συνεχίζουμε το έργο μας στοχεύοντας στην ποιοτική αναβάθμιση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button