Αθλητικά

ΑΕΚ: Ξεκαθαρίζει ότι δεν ενδιαφέρεται για τον Παπασταθόπουλο

Ο Μίκαελ Κρμέντσικ αποκτήθηκε με εξάμηνο δανεισμό από τη βελγική Κλαμπ Μπριζ και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα  «walfoot.be» ο ΠΑΟΚ ρώτησε για την τιμή του Τσέχου φορ, ώστε να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του και τα επόμενα χρόνια.

Τρία γκολ σε τρία παιχνίδια: Ο Κρμέντσικ είναι on fire και ο ΠΑΟΚ θέλει να ξέρει την τιμή του Σε τρία παιχνίδια, ο Τσέχος φορ έχει ήδη κάνει κάνει τη δουλειά του στον νέο σύλλογό του. Τρία γκολ σε τόσους αγώνες: Ένα απίστευτο στατιστικό στοιχείο για τον Κρμέντσικ, που μόλις έφτασε στον ΠΑΟΚ. Είναι αυτά τα γκολ αρκετά για να του εγγυηθούν μια θέση βασικού, ή ακόμα περισσότερα;

Σύμφωνα με τον Nieuwsblad, ο ελληνικός σύλλογος έχει ήδη ρωτήσει την Κλαμπ Μπριζ να βάλει στο τραπέζι μία τιμή για τον Τσέχο επιθετικό, προκειμένου να εξασφαλίσει τις υπηρεσίες του και τα επόμενα χρόνια.

Ο διεθνής Τσέχος αποκτήθηκε από την Μπριζ με έξι εκατομμύρια ευρώ και έφυγε δανεικός στον ΠΑΟΚ χωρίς να υπάρχει οψιόν αγοράς. Έχει συμβόλαιο με την Μπριζ μέχρι το 2023 και πλέον απομένει να δούμε ποια θα είναι η τιμή που θα τον βάλει», αναφέρει το χαρακτηριστικό δημοσίευμα για τον Κρμέντσικ ο οποίος έχει τρία γκολ σε πέντε παιχνίδια.

Πηγή: gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button