Αστυνομικά

Αεροδρόμιο Καλαμάτας: Ήθελε να ταξιδέψει με πλαστά έγγραφα για Ιταλία

Συνελήφθη, χθες (9.8.2020) το βράδυ στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας μία 26χρονη αλλοδαπή, καθώς επιχείρησε να ταξιδέψει -συνοδεύοντας τα δυο ανήλικα παιδιά της- με πλαστά έγγραφα, για αεροδρόμιο της Ιταλίας

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων της 26χρονης, η οποία είχε σκοπό να ταξιδέψει με πτήση για το Μιλάνο Ιταλίας, διαπίστωσαν ότι αυτά ήταν πλαστά.

Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε, μία άδεια διαμονής Ελληνικών Αρχών, ενώ η 26χρονη συνόδευε και τα δύο ανήλικα παιδιά της για τα οποία επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, τα οποία επίσης κατασχέθηκαν.

Η συλληφθείσα, που κατηγορείται για πλαστογραφία και παράβαση της Νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και η προανάκριση διενεργούνται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κρατικού Αερολιμένα Καλαμάτας της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button