ΓαργαλιάνοιΕκπαίδευσηΤοπικά Νέα

Ανακοίνωση Γυμνασίου Γαργαλιάνων ενόψει της επαναλειτουργίας του σχολείου

Εν όψει της επαναλειτουργίας του σχολείου, ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

 

Α. Όλα τα τμήματα έχουν χωριστεί αλφαβητικά σε δύο υποτμήματα , το υποτμήμα-1 και το υποτμήμα-2  (π.χ Α1-1 και Α1-2, Β1-1 και Β1-2, Γ1-1 και Γ-2, κλπ) και θα έρχονται εκ περιτροπής και εναλλάξ ανά εβδομάδα στο σχολείο.

 

Ο χωρισμός έχει γίνει ως ακολούθως:

 

Α1-1: από ΑΝΤ*** ΙΩΑ*** έως ΕΛΕ*** ΝΙΚ***

Α1-2: από ΕΦΡ*** ΛΙΛ*** έως ΛΥΡ*** ΔΑΝ***

Α2-1: από ΜΑΡ*** ΜΑΡ*** έως ΠΑΠ*** ΣΠΥ***

Α2-2: από ΠΑΠ*** ΠΑΥ*** έως ΧΥΚ*** ΠΑΝ***

Β1-1: από ΑΛΕ*** ΑΝΔ*** έως ΓΕΩ*** ΓΕΩ***

Β1-2: από ΓΙΑ*** ΠΑΝ*** έως ΚΟΣ*** ΓΚΑ***

Β2-1: από ΔΗΜ*** ΕΦΡ*** έως ΚΥΡ*** ΜΑΡ***

Β2-2: από ΚΩΝ*** ΣΤΑ*** έως ΝΙΚ*** ΙΩΑ***

Β3-1: από PAN*** TEO*** έως ΠΕΤ*** ΔΙΟ***

Β3-2: από ΠΡΟΣ*** ΑΘΑ*** έως ΧΥΚ*** ΜΑΡ***

Γ1-1: από ΑΓΓ*** ΔΗΜ*** έως ΔΗΜ*** ΘΕΟ***

Γ1-2: από ΔΟΥ*** ΧΡΗ*** έως ΝΙΚ*** ΒΑΣ***

Γ2-1: από ΓΕΩ*** ΧΡΗ*** έως ΛΑΜ*** ΙΩΑ***

Γ2-2: από ΜΑΓ*** ΑΝΤ*** έως ΝΤΕ*** ΜΑΡ***

Γ3-1: από ΝΙΚ*** ΦΩΤ*** έως ΠΕΤ*** ΜΑΡ***

Γ3-2: από ΠΕΤ*** ΕΙΡ*** έως ΧΩΡ*** ΚΩΝ***

 

Την πρώτη εβδομάδα επαναλειτουργίας τα υποτμήματα-1 θα έρχονται στο σχολείο Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή ενώ τα υποτμήματα-2 θα έρχονται Τρίτη-Πέμπτη. Τη δεύτερη εβδομάδα τα υποτμήματα-2 θα έρχονται Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή ενώ τα υποτμήματα-1 θα έρχονται Τρίτη-Πέμπτη. Και αυτή η εναλλαγή θα συνεχίζεται μέχρι τη λήξη των μαθημάτων.

 

Β. Παρακαλείσθε οι γονείς:

  1. Κάθε πρωί πριν ξεκινήσουν τα παιδιά σας για το σχολείο να τα ελέγχετε μήπως δε νοιώθουν καλά. Αν νοιώθουν άρρωστα κρατήστε τα στο σπίτι και επικοινωνήστε με γιατρό.
  2. Ενθαρρύνετε τα παιδιά σας να ακολουθούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ που είναι αναρτημένες στο σχολείο, να εφαρμόζουν τα μέτρα υγιεινής και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των εκπαιδευτικών.
  3. Συμβουλέψτε τα παιδιά σας να είναι υπομονετικά, επειδή θα υπάρχουν κανόνες και περιορισμοί στις μετακινήσεις τους στους χώρους του σχολείου και στις επαφές τους με τους συμμαθητές τους.
  4. Φροντίστε να έχουν τα παιδιά σας μαζί τους χαρτομάντιλα και αλκοολούχο διάλυμα.
  5. Επειδή δε θα λειτουργεί το κυλικείο, να φέρνουν τα παιδιά μαζί τους ότι χρειάζονται (νερό, κολατσιό).
  6. Επειδή οι επισκέψεις στο σχολείο απαγορεύονται, η επικοινωνία με το σχολείο να γίνεται τηλεφωνικά, μέσω φαξ ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

 

Γ. Αν κάποιος μαθητής ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου ή στο σπίτι υπάρχει άτομο που ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου, τότε ο μαθητής μπορεί να μην έρχεται σχολείο και οι απουσίες του να μη ληφθούν υπόψη, με την προϋπόθεση ότι ο κηδεμόνας θα  υποβάλει στο σχολείο υπεύθυνη δήλωση που θα αναφέρει ότι: «το τέκνο μου ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19» ή «έχω άτομο στο οικογενειακό μου περιβάλλον που ανήκει σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για νόσηση από COVID-19 ή ήδη νοσεί».

 

Ελπίζουμε και ευχόμαστε με την υπομονή και τη συνεργασία όλων μας, να τελειώσει χωρίς προβλήματα και αυτή η σχολική χρονιά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button