Τοπικά Νέα

Ανεπίτρεπτες εκφράσεις στο δημοτικό συμβούλιο Τριφυλίας από Μπακούρο: “Γράφω στα @ρ…@ μου το μισθό”, ευτελισμός της διαδικασίας [βίντεο]

Ένταση επικράτησε στην χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Τριφυλίας κατά τη συζήτηση του τεχνικού προγράμματος, με τον Αντιδήμρχο Σωτήρη Μπακούρο να χρησιμοποιεί μία ανεπίτρεπτη έκφραση για την αυτοδιοικητική εμπειρία που έχει, όντας από τους πιο “παλιούς” δημοτικούς συμβούλους.

Ο κ. Μερκούρης διακόπτοντας τον κ. Μπακούρο, του είπε “άξιος ο μισθός σας κ. Μπακούρο, άξιος”.

Με τον κ. Μπακούρο να του απαντά, “Ποιος μισθός ρε, τον γράφω στα @ρ….@ μου τον μισθό. Ποιο μισθό, σε εμένα τα λες αυτά;”.

Και όλα αυτά, ενώ λίγο πριν ο δημοτικός σύμβουλος Σαράντος Κουκούμης είχε πει πως δεν μπορεί να συνεχισθεί αυτή η κατάσταση στο δημοτικό συμβούλιο, κάνοντας λόγο για “έσχατο εκφυλισμό του δημοτικού συμβουλίου”.

Ο Δήμαρχος κ. Λεβεντάκης στην προσπάθειά του να ρίξει τους τόνους και να επαναφέρει το Σώμα σε μία κανονική συζήτηση, κάλεσε τον κύριο Μπακούρο να μην χρησιμοποιεί τέτοιες εκφράσεις καθώς υπήρχαν και κυρίες στην αίθουσα.

Δείτε το στιγμιότυπο:

Να σημειωθεί ότι επιστρέφοντας στην αίθουσα, μετά από σύντομη διακοπή του δημοτικού συμβουλίου, ο κ. Μπακούρος ζήτησε συγνώμη.

Σχετικά Άρθρα

21 Σχόλια

  1. Δεν τον νοιαζουν τα χρήματα.Αυτος πήγε για να επιτελέσει εργο.Το είχε απωθημένο να γίνει αντιδήμαρχος.Ντροπη δεν σεβάστηκε τις “κυρίες” που ήταν στην αίθουσα.

  2. Αυτό είναι το επίπεδο του και το επιβεβαίωσε για μία ακόμη φορά. Έτσι απλά… Ο κύριος Μερκούρης είπε μια αλήθεια….
    Όλοι καταλάβαμε… Ντροπή του

  3. Όταν ήταν αμισθί το διατυμπανιζε για να το ακούν όλοι.Τωρα που παίρνει το μισθό παρεξηγήθηκε που του το υπενθύμισαν.Βεβαια δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από αυτόν από την στιγμή που μπήκε στο σχήμα του καπετάνιου.”.Ούνα φάρα Ούνα ράτσα”.

    1. Ποιος είναι ο καπετάνιος;; Έχει δίπλωμα καπετάνιου;; Έχει τελειώσει σχολή εμπορικού Ναυτικού;;Έχει ποτέ κυβερνήσει καράβι;; Μακάρι να ήταν.Αλλα έτσι είμαστε οι Τριφυλιοι δυστυχώς. Ιθαγενεις.

  4. Αν σου έχει απομείνει ίχνος από τσίπα και φιλότιμο έχεις ηθική υποχρέωση να παραιτηθείς την Δευτέρα το πρωί από Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος. Ειδαλλιώς κάθεσαι μόνο για τα λεφτά του μισθού οπότε άξιος ο μισθός σου. Καλά σου είπε ο Μερκούρης. Γιατι αντικείμενο ουσίας στην Διοίκηση δεν έχεις κανένα. Οι τροφές για τα αδέσποτα και τα ανεπιτήρητα ζώα είναι το αντικείμενό σου και τίποτε άλλο. Μην κοροϊδευόμαστε.
    Εσύ το διάλεξες να είσαι φέρέφωνο του Λεβεντάκη και ο κόσμος σε κρίνει. Δεν είπα σε φτύνει μην το παρανοήσεις. Σε κρίνει ο κόσμος και άκουσε τι λέει ο κόσμος για εσένα και άκου το καλά. Γελάνε και τα τσιμέντα με την κατάντια.
    Ντροπή να εκφράζεσαι έτσι στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ντροπή να μιλάς έτσι μπροστά σε γυναίκα Δημοτικό Σύμβουλο – επικεφαλής παράταξης.
    Αν έγραφες το μισθό στα τέτοια σου, να καθόσουν αμισθί όπως κάτι μήνες στην αρχή της κολεγιάς με τον Λεβεντάκη. Μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει πέφτει ο μισθός. Άσε λοιπόν τις αγριάδες και ότι γράφεις τον μισθό στα τέτοια σου. Τσεπάτος ο μισθός κανονικά πέφτει. Άσε που λες αισχρά ψέματα για τις αντιπολιτεύσεις τα προηγούμενα χρόνια ότι δήθεν ψήφιζαν το τεχνικό πρόγραμμα. Ψέματα.
    Χυδαίες εκφράσεις και ψέματα. Ντροπή. Κατάντια. Ξεφτίλα. Αισθάνονται υπερήφανοι εκείνοι που σε ψηφίσανε νομίζεις; Μάλλον για αυτό δεν σου μιλάνε πια. Ο άλλος θα την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Εσύ θα μείνεις πίσω και ξέρεις πόσο θα σου κακοφανεί η μοναξιά και το περιθώριο της κοινωνίας…

  5. ΣΕΜΝΟΤΥΦΙΕΣ …
    ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗ …
    ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ…
    ΣΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
    ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΚΟΥΡΝΙΑΧΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΤΕ..
    ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ…
    Ο Λ Ο Ι ΣΑΣ

  6. Γιατί δεν παρέμεινες αμισθί;;Εσύ κάποτε φωνάζες ότι είσαι αμισθί.Κατσε ρε Μπακουρο κάτω.Γιατι κάνεις τον ψηλό αλλά ψηλός δεν είσαι.

  7. Ορε που ειναι κεινος ο αριστερουλης να να βγαλει κανενα ψηφισμα για τη εισβολη στην Ουκρανια;;
    Επειδη μιλαμε για αχαμνα δηλ. …

  8. Καπετανιος ξεκαπετανιος σπαει αυγα και κανει ομελετα..
    αντε γιατι πολυ με το by the book πηγαιναμε …
    Και τα καναμε απο κουπες…
    Και να μην ξεχναμε..εισβολη εχουμε..
    ΣΥΝΘΗΜΑ …ενα δυο τρια παμε
    ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΑΜΕΡΙΚANOI(sic)!!!

  9. Πως καταντήσατε έτσι το δημοτικό συμβούλιο; Αλλά δεν φταίτε εσείς αλλά εκείνοι που σας ψήφισαν.
    Ότι ψηφίζεις το λούζεσαι που λεει και ο λαός χειρότερα δεν γίνεται. Αν έχεις φιλότιμο και δεν σε νοιάζει ο μισθός να παραιτηθείς τώρα

  10. Καταστροφη ξεχασες να πεις κατι για τη κυβερνηση…
    Ριχτο να γελασουμε μερες που ειναι…
    Αρκετα με το Που(σ)τιν…

  11. Αφού το μισθό σου τον γράφεις εκεί που είπες… θα πρέπει άμεσα τη Δευτέρα το πρωί να παραιτηθείς αν έχεις….. ή να τον κάνεις δωρεά σε ανθρώπους που έχουν οικονομικό πρόβλημα. Τότε θα αποδείξεις… ότι αυτό που κάνεις, δεν το κάνεις για τα χρήματα. Αλλιώς Μπ@…ρο τσάμπα μάγκας. Το πλοίο βουλιάζει, οι άλλοι πήδηζαν να σωθούν, εσύ δεν το πήρες ακόμα χαμπάρι; Θέλει και κάποια νοημοσύνη αυτό βέβαια.

  12. Τι ρεζιλίκια είναι αυτά κύριε γυμνοσάλιαγκα. Για τον μισθό ξεφτιλίζεσαι. Κάνατε το συμβούλιο απόπατο. Να υποθέσω θα σε κερνάνε στα καφενεία για τον ανδρισμό σου και τις εμετικές χυδαίες εκφράσεις σου στο δημοτικό συμβούλιο με γυναίκα σύμβουλο δίπλα σου και στα απέναντι έδρανα. Ή κρύβεσαι από το κράξιμο; Και πούλαγες μούρη στο προηγούμενο συμβούλιο με αγριάδες για την εμπειρία σου α ρε κακομοίρη για τα ευρώ που σου δίνει η αντιδημαρχία.

  13. Φαντάζομαι όλοι εσείς οι ηθικοί που αντιδράσατε για την αν επιτρεπτή φράση σήμερα θα είστε κατηχητικό. Υποκρισία φουλ. Μισθό αντιδήμαρχου έπαιρνε και ο Μερκούρης και η Παναγιωτοπούλου. Αν τα τρώει από το Δήμο και παίρνει μίζες αυτός και οι υπόλοιποι αυτό είναι είδηση. Αυτό μας ενδιαφέρει. Τα άλλα τα σηζηυαμε στο καφενείο.

    1. Η Πανουσιοπούλου δεν ελάμβανε τις αποδοχές από την εργασία της και ήταν έμμισθη Αντιδήμαρχος. Τι πιο λογικό. Όσον αφορά το Μερκούρη ήταν άμισθος Αντιδήμαρχος.

  14. Το αστείο όλης της είδησης είναι ότι ο Δήμαρχος προσπάθησε να φέρει σε ένα επίπεδο τη συζήτηση…χαχαχαχαχα..πονάει η κοιλιά μου από τα γέλια…Τελευταίοι κατσαμπλιαδες που κι αυτοί που σας ψήφισαν ντρέπονται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button