Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

“Ανυπότακτα Φιλιατρά”: Δικαίωση μετά την ακύρωση της μελέτης ανάπλασης της πλατείας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΔΙΚΑΙΩΣΗ
Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ δικαιώθηκαν αναφορικά με τη ριζική “ανάπλαση” – ανακατασκευή της πλατείας Καποδιστρίου Φιλιατρών. Η δικαίωση επήλθε τελειωτικά με την ανάρτηση στη Διαύγεια σχετικής Απόφασης της Υπηρεσίας Νεωτέρων Μνημείων της Πάτρας, όπου ακυρώθηκε η μελέτη.
Δεν κομπάζουμε! Δεν πανηγυρίζουμε!
Δεν κάναμε τίποτα το σπουδαίο παρά το αυτονόητο. Υπερασπιστήκαμε όπως και θα υπερασπιζόμαστε πάντα το συμφέρον της πόλης, που δεν μπορεί να υπάρξει πέρα και μακρυά από την Ιστορία της! Με την εναντίωσή μας αναδείξαμε την αρμονία του χώρου της πλατείας. Γίναμε δε αιτία, η ιστορία της πλατείας ν΄ αναδυθεί, να έρθει στο προσκήνιο και ν΄ αφυπνιστούν συνειδήσεις.
Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ ευχαριστούν όλους τους πολίτες της πόλης για την συμπαράσταση στον αγώνα τους. Μια συμπαράσταση που μας έδωσε δύναμη γι΄ αυτόν τον αγώνα. Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ!
Όσο γι΄ αυτούς που διαφώνησαν, που διαφωνούν, τονίζουμε πως είναι δημοκρατικό τους δικαίωμα.
Τα ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ παραμένουν πάντα στις επάλξεις της ανάδειξης των προβλημάτων της πόλης των Φιλιατρών και αγωνίζονται, για τη λύση τους.
ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΟ: ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ.

Φιλιατρά, 25 Οκτώβρη 2021
Για τα
ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ

Βασίλης Σπυρόπουλος
Κοινοτικός Σύμβουλος Φιλιατρών

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Και πολύ σωστά ΑΝΥΠΟΤΑΚΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ, δεν είναι ώρα για πανηγυρισμούς, ουσιαστικά ποτέ δεν θα είναι κατάλληλη η ώρα για κάτι τέτοια, διότι αυτά δεν ταιριάζουν ούτε στην κουλτούρα ούτε στην πολιτική σας ιδιοσυγκρασία, αυτα ας τα αφήσουμε για άλλους που πετάνε τη σκούφια τους για κάτι τέτοια θεατράλε, διότι αυτό που σας ξεχωρίζει και σας χαρακτηρίζει είναι κυρίως η μαχητικότητα και το πείσμα σας.

    ‘Ομως μαζί σας και εμείς πράξαμε το αυτονόητο, ανοίξατε το δρόμο και πολλοί σας ακολουθήσαμε και στηρίξαμε αυτόν το αγώνα όπως μπορούσε ο καθένας, έτσι δικαιωθήκατε και μαζί με σας και εμείς, όχι για το γινάτι κάποιων αλλά για την διαφύλαξη της ιστορίας, του πολιτισμού και του χρώματος της πόλη μας, για το καλύτερο, το ποιοτικότερο και όχι το πρόχειρο η το “ακριβό” ευτελές.

    Τώρα το ποιος θα καρπωθεί αυτή τη νίκη και πάλι δεν έχει σημασία, είναι όμως νίκη και τέτοιες νίκες χρειάζονται τα Φιλιατρά και τέτοιους ανθρώπους σαν εσάς που να δίνουν τις ολομέτωπες μάχες και πάλι χρειάζονται τα Φιλιατρά, αλλά ακόμα περισσότερο χρειάζονται και ευήκοα ώτα για ν’ ακούν και να μην οδηγούνται σαν πρόβατα στη σφαγή, γιατί κακά τα ψέματα – και ευτυχώς – την απόφαση και την τελική επιλογή την έχει στα χέρια του μόνο ο Φιλιατρινός λαός και αυτός πρέπει να ειναι δίπλα σας συνειδητά και με ευθύνη.

  2. Για μια ακόμα φορά καταφέρατε να κάνετε αυτό που ξέρετε καλύτερα………να πάτε την πολη πίσω…..ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button