Αθλητικά

Αποκάλυψη Κούγια: Τι θα γίνει με το -7 του ΠΑΟΚ στην Εφέσεων – Νέα ανατροπή στο πρωτάθλημα

Καλεσμένος στην εκπομπή Super Μπάλα Live ήταν ο ισχυρός άνδρας των Βυσσινί, Αλέξης Κούγιας, και αναφέρθηκε εκτενώς στο ζήτημα της πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ – Ξάνθης αλλά και στην απόφαση του CAS.

Ο γνωστός δικηγόρος μίλησε για την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και για τους λόγους που θεωρεί ότι υπάρχει κάτι ύποπτο με τον Ιωάννη Καλπαζίδη, τη σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη και την Ξάνθη.

Όσον αφορά το CAS τόνισε πως δεν είναι… Άρειος Πάγος αλλά διαιτητικό δικαστήριο και για αυτό οι τακτικοί διαιτητές είναι υποχρεωμένοι να πάρουν πάλι το πόρισμα όπως είναι και να επιβάλουν ποινές. Στο σημείο αυτό μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά: «Η προσωπική μου άποψη είναι ότι θα έχουμε μία ίδια απόφαση στην Επιτροπή Εφέσεων. Το CAS παραπλανήθηκε, δεν έκρινε την ουσία της υπόθεσης. Όλη η απόφαση είναι εις βάρος του ΠΑΟΚ. Δεν είπε πως δεν υπάρχει πολυιδιοκτησία. Το CAS αν και είχε τη δυνατότητα να κρίνει επί της ουσίας την υπόθεση, όπως αναφέρει, δεν το έκανε. Και αυτό για μένα είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό.

Σε όλη αυτή την ιστορία δεν εφμανίστηκε κανείς από τους πρωταγωνιστές αυτού του σκανδάλου. Ο Καλπαζίδης, Σαββίδης, Πανόπουλος. Λέγανε ότι θα πάνε και δεν πήγε κανείς».

sportdog.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button