Τοπικά Νέα

Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα των 22 παρατασιούχων καθαριότητας του Δήμου Τριφυλίας

Στο δρόμο 22 υπάλληλοι οι οποίοι εργάζονταν επί 3,5 χρόνια με συμβάσεις στην υπηρεσία καθαριότητας.

Απορρίφθηκε από το Μονομελές Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει οι 22 παρατασιούχοι – συμβασιούχοι καθαριότητας του Δήμου Τριφυλίας, με την οποία ζητούσαν τη συνέχιση της εργασίας τους στο δήμο Τριφυλίας. Να θυμίσουμε πως η αίτηση εκδικάστηκε στις 17 Οκτωβρίου 2018 στο Μονομελές Πρωτοδικείο Κυπαρισσίας, ενώ η απόφαση κρίθηκε στις 4 Φεβρουαρίου 2019.

Μάλιστα, με χθεσινή απόφαση του δημάρχου Τριφυλίας η οποία αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ αποφασίστηκε, σε εφαρμογή της απόφασης του δικαστηρίου, η παύση αποδοχής υπηρεσιών από 12-02-2019 και εντεύθεν, των παρακάτω υπαλλήλων, κατ΄ εφαρμογή της με αρ.8/2019 απόφαση ασφαλιστικών μέτρων του Μονομελούς Πρωτοδικείου Κυπαρισσίας, η οποία δημοσιεύθηκε στις 04-02-2019 και έλαβε γνώση η υπηρεσία του Δήμου Τριφυλίας στις 11-02-2019, με την οποία απορρίπτεται το κύριο αίτημα των αιτήσεων ασφαλιστικών μέτρων καθώς και τη διαγραφή τους από το Μητρώο Μισθοδοτούμενων Ελληνικού Δημοσίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button