Κόσμος

Βιαστής και serial killer βρέθηκε νεκρός στο κελί του – Είχε στραγγαλίσει επτά γυναίκες

Νεκρός στο κελί του βρέθηκε ο διαβόητος serial killer Ρότζερ Ρις Κίμπε από την Καλιφόρνια, που είχε καταδικαστεί για το βιασμό και τη δολοφονία επτά γυναικών.

Ο 81χρονος Κίμπε, γνωστός και ως «I-5 Strangler», βρέθηκε νεκρός στο κελί του ενώ δίπλα του στεκόταν ο συγκρατούμενός του, Τζέισον Μπάντροου, ο οποίος έχει το «666» γραμμένο στο πρόσωπό του. Ακόμα δεν έχουν αποδοθεί κατηγορίες για τη δολοφονία του Κίμπε ενώ οι Αρχές δεν διευκρίνισαν την αιτία θανάτου του ούτε το όπλο που χρησιμοποιήθηκε.

Ο Ρότζερ Ρις Κίμπε είχε καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη για το βιασμό και τη δολοφονία τουλάχιστον επτά γυναικών σε διάστημα 30 ετών. Το 1991 καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για το θάνατο της 17χρονης Ντάρσι Φράκενπολ, η οποία βρέθηκε νεκρή στα βουνά νότια της λίμνης Ταχόε το 1987. Έπειτα, στοιχεία DNA από έξι άλλες δολοφονίες, στις οποίες τα θύματα ήταν στραγγαλισμένα, συνέδεσαν τον Κίμπε με άλλα εγκλήματα που έγιναν μεταξύ 1977 και 1987.

Ντάρσι Φράκενπολ

Ντάρσι Φράκενπολ

Το 2008 δήλωσε ένοχος για το βιασμό και τη δολοφονία των Λου Έλεν Μπέρλι, Λόρα Χίντρικ, Μπάρμπαρα Αν Σκοτ, Στέφανι Μπράουν, Τσαρμέιν Σάμπρα και Κάθριν Κέλι Κινόνς.

Λου Έλεν Μπέρλι

Λου Έλεν Μπέρλι

Η Μπέρλι, 21 ετών, έφυγε από το σπίτι της το 1977 για μία συνέντευξη για δουλειά, αλλά δεν επέστρεψε ποτέ. Ο Κίμπε την απήγαγε, την έδεσε, τη βίασε και τη σκότωσε. Ο σκελετός της βρέθηκε το 2011, περίπου 34 χρόνια μετά το θάνατό της. Έπειτα κακοποίησε σεξουαλικά τη 19χρονη Μπράουν, τη στραγγάλισε και πέταξε τη σορό της. Η Σαμπρά, 26 ετών, μητέρα τριών παιδιών από το Σακραμέντο, εξαφανίστηκε αφού το αυτοκίνητό της έμεινε κατά μήκος του Ι-5 και έφυγε με έναν άγνωστο που προσφέρθηκε να τη βοηθήσει. Το στραγγαλισμένο σώμα της βρέθηκε τρεις μήνες αργότερα. Η Χίντρικ, 21 ετών, εθεάθη τελευταία φορά να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο. Το σώμα της βρέθηκε κατά μήκος του I-5 πέντε μήνες αργότερα. Η Σκοτ, 29 ετών, απήχθη στο Πίτσμπουργκ.

Όπως έγραφε το «The Mercury News» ο Κίμπε έκοψε τα ρούχα των θυμάτων του με ένα ψαλίδι που ανήκε στη μητέρα του και είχε κρατήσει τούφες από τα μαλλιά τους ως «αναμνηστικά».

Πηγή: Daily Mail

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button