Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Βραβεύσεις στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών [εικόνες]

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε χθες το μεσημέρι ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών, σε μια όμορφη εκδήλωση με πολύ κέφι και χορό στην ταβέρνα «Δεξαμενή» στα Φιλιατρά.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην εκδήλωση, ενώ τους παρευρισκομένους καλωσόρισε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών, Διονύσιος (Σάκης) Παπαγεωργίου. Κόβοντας την πίτα ευχήθηκε σε όλους για τη νέα χρονιά, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σημαντικό θέμα που έχει προκύψει με την υποβάθμιση του καταστήματος της Εθνικής Τράπεζας Φιλιατρών. Ο κ. Παπαγεωργίου ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να στηρίξουν την συλλογή υπογραφών, τονίζοντας πως γίνεται με τη στήριξη των εμπορικών συλλόγων Γαργαλιάνων και Κυπαρισσίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν σημαντικά πρόσωπα της περιοχής.

Πιο συγκεκριμένα, βραβευτήκαν οι:

Σταμάτης Ηλιάδης, για την προσφορά του στην πόλη των Φιλιατρών.

Το ΤΕΘ, για την πολυετή του πολιτιστική προσφορά, με το βραβείο να το παραλαμβάνει η πρόεδρος Ιζα Μπάχμαν.

Θεόδωρος Αλέξας για τις αθλητικές του επιδόσεις και διακρίσεις. Το βραβείο παρέλαβε η μητέρα του.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε ο δήμαρχος Τριφυλίας Παναγιώτης Κατσίβελας, ο οποίος αφού έδωσε τις καθιερωμένες ευχές για το νέο έτος, στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα που έχει προκύψει με το υποκατάστημα της Εθνικής στην πόλη τονίζοντας πως θα πρέπει να υπάρξουν συνεργασίες προκειμένου να αποτραπεί η υποβάθμιση του υποκαταστήματος της Εθνικής των Φιλιατρών, σημειώνοντας πως αφορά το σύνολο του δήμου και όχι μόνο την περιοχή των Φιλιατρών.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας, με καταγωγή από τα Φιλιατρά, Γιώργος Λεβεντάκης.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με πολύ χορό και κέφι και σε αυτό φρόντισε το μουσικό συγκρότημα «Γη και Ύδωρ» του Γιάννη Καλογερόπουλου, ενώ πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος με πλήθος δώρων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button