ΑθλητικάΚυπαρισσία

Γ΄ Εθνική: Ο Δίωνας Κυπαρισσίας παρουσιάστηκε και μετρά αντίστροφα για το πρώτο τζάμπολ

Βαλιώτης, Κύζιλης, Θεοφ. Κλεφτάκης, Καμαρινός, Τζαχισβίλι, Καστανιώτης, Μιχόπουλος, Πολιτόπουλος, Μπακολιάς, Δημ. Κλεφτάκης, Κουνάς, Dakovic, Γιαννόπουλος, Κίτσος. Ο μικρότερος 16 χρόνων και ο μεγαλύτερος 27. Αυτό είναι το φετινό ενισχυμένο ρόστερ του Δίωνα Κυπαρισσίας που παρουσιάστηκε στο πλαίσιο μιας πολύ ξεχωριστής γιορτής στο κλειστό της Κυπαρισσίας το απόγευμα Τετάρτης παρουσία σύσσωμης της διοίκησης, όλων των παικτών αλλά και αρκετών φίλων και υποστηρικτών του συλλόγου.

Ξεχωριστό τόνο στην βραδιά έδωσε η νέα μασκότ του συλλόγου που φέτος θα δώσει άλλο αέρα στα παιχνίδια της ομάδας…

Η ομάδα έχει μπει για τα καλά από τα τέλη Αυγούστου σε mood προετοιμασίας εν όψει της νέας Γ΄ Εθνικής.

Τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα είναι οι: Dakovic, Αγγελόπουλος, Μπακολιάς και Κούνας, ενώ ανανέωσε ο 1ος σκόρερ του ομίλου ο Καμαρινός όπως και οι Πολιτόπουλος και Τζαχισβίλι.  Το τζάμπολ θα δοθεί με τον Μυριούνη ξανά στον πάγκο της ομάδας και τον Μπουσιούτα στο πλευρό του και οι στόχοι είναι ξεκάθαροι: το καλό μπάσκετ και η άνετη παραμονή τγης ομάδας στην ανταγωνιστική κατηγορία που ξεκινά την Κυριακή με πρώτο αντίπαλο στην σεζόν για τον Δίωνα, την δυναμική Αγία Παρασκευή.

Σ. Τρ.

best-tv.gr

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button