ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του ΑΕΣ «Ελαιώνας»

Tα εγκαίνια των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων τον Αγροτικού Ελαιοπαραγωγικού Συνεταιρισμού “Ελαιώνας”, στο Λιβάρτζι Γαργαλιάνων, θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 19 Ιουνίου στις 8 το βράδυ.

 

Σχετικά Άρθρα

5 Σχόλια

    1. Φίλε μου πρέπει να σκέφτεσαι πριν κάνεις αυτό τό σχόλιο η κίνηση έγινε από μόνη της δεν πρόκειται νά πάει μπροστά χωρίς στήριξη.Για νά φθάσει σε αυτό το επίπεδο υπάρχει θέληση και αν δεν γίνουν τέτοιες ενέργειες τό λάδι θά τό τρώνε τα ελαιοτριβεία ο νωον νωητο!!¡!!

  1. Αγαπητα μελη και προεδρε του Α.Σ. ΕΛΑΙΩΝΑ
    Σας αξιζουν συγχαρητηρια για την πορεια σας μεχρι σημερα!!!
    Εχετε κανει πολλα πανω στην οργανωση παραγωγης και διαχειρισης του παραγομενου ελαιολαδου απο την ομαδα σας-δυστυχως μονο-!!
    Οι εκτος Ελαιωνα Η αλλης συλλογικης προσπαθειας παραγωγοι ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ακομα ΨΑΧΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΔΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ και οχι μονο ΚΑΡΤΕΛ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ!!
    Σας ευχομαι απο καρδιας να εχετε την ιδια επιτυχημενη πορεια και στη συνεχεια ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!
    ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ……!!
    ΜΙΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ !!
    Ο ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΣΤΡΕΦΙΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕΛΗ ΟΥΤΩΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΝΗΡΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΑΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΑΠΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΡΤΕΛ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΑΣ ΑΠΟΝΕΜΩ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button