ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι – Κάτοικοι της οδού Μ. Αλεξάνδρου κατά Δήμου και Τοπικής Κοινότητας: “Ντροπή σας”

Η απάντηση των αρμοδίων:  «ένα χρόνιο πρόβλημα δε θα το λύσουμε εμείς»

Επιστολή κατοίκων επί της οδού Μ. Αλεξάνδρου στους Γαργαλιάνους.

Για πολλοστή φορά  κάτοικοι επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου στους Γαργαλιάνους ήρθαμε αντιμέτωποι  με αυτή την εικόνα. Οι κάτοικοι της οικείας είναι αναγκασμένοι για τρίτη φορά να επισκευάσουν το τοίχο ( προφανώς με δικά τους έξοδα) επειδή άλλος ένας οδηγός διέσχισε το μήκος της οδού (λόγω στενότητας ) με το όχημά του πάνω στο πεζοδρόμιο.
Οι μόνες λέξεις που αρμόζουν για την συγκεκριμένη Δημοτική Αρχή είναι «ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ»
Άνθρωποι κινδυνεύουν από ασυνείδητους οδηγούς που διασχίζουν την οδό πάνω στο πεζοδρόμιο και στο Δήμο αδιαφορούν. Πλέον κάνουμε λάθος που αναφέρουμε τη λέξη Δήμος κάτι άλλο μπορεί να είναι, Δήμος όχι

Να μας συγχωρέσουν οι αναγνώστες για το ύφος του κειμένου αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δε ξυπνήσαμε μια ωραία πρωία να ασχοληθούμε με ανίκανους και να γράψουμε αυτά τα λόγια αναίτια . Κάνουμε αναφορά για μία οδό στην κεντρική πλατεία Γαργαλιάνων. Μιλάμε για ένα χρόνιο πρόβλημα για το οποίο είναι ενημερωμένοι είτε αυτοπροσώπως είτε με επιστολές εδώ και τρία χρόνια ( κάποιοι είναι ενημερωμένοι πολλά περισσότερα καθώς εκλέγονται συνεχώς) αλλά δε κάνουν τίποτα. Πώς όμως να το κάνουν, αφού δε μένουν εδώ!! Μήπως οι άνθρωποι είναι ανεύθυνοι??
Τους είχαμε ενημερώσει με επιστολές για την κατάσταση της οδού και μετά από ερωτήσεις για την εξέλιξη της υπόθεσης μας απάντησαν να στείλουμε επιστολή στο Δήμο….. Δηλαδή τι είχαμε στείλει δυο φορές?? Ερωτικό ραβασάκι για να δείξουμε πόσο τους αγαπάμε????………Ο αρμόδιος της τοπικής κοινότητα Γαργαλιάνων γιατί δεν ενημέρωσε κανέναν?……….Αυτό λέγεται Δήμος?????? Μας είπαν «ένα χρόνιο πρόβλημα δε θα το λύσουμε εμείς» Αυτό λέγεται Δήμος?????? Μας είπαν «τελικά θα τοποθετούσαν πλαστικά κολωνάκια σήμανσης» Τους τονίσαμε ότι θα ήταν εύκολο να καταστραφούν από ασυνείδητους οδηγούς και μας απάντησαν ότι πρόκειται για ειλημμένη απόφαση του Δήμου. Τελικά δε τοποθέτησαν τίποτα , υιοθετώντας το δικό μας σκεπτικό παίζοντας μαζί μας την κολοκυθιά ………………..Αυτό λέγεται Δήμος???????
Ενώ είχαμε στείλει μια επιστολή μας ζητήσαν και δεύτερη .Μας επισήμαναν πως δεν είναι αναγκαίο να έχει πάλι 40 υπογραφές (μέχρι 10 ήταν καλά.) Ώντας περίεργοι για την εξέλιξη του σήριαλ αποστείλαμε και δεύτερη με 22 υπογραφές για να λάβουμε την απάντηση πως οι υπογραφές δεν είναι αρκετές για να συζητηθεί το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο……….Αυτό λέγεται Δήμος????
Mετά από όλα αυτά δε μας ήταν εύκολο να συνομιλούμε μαζί τους . Διαφορετικά θα φεύγαμε για τρελοκομείο!! Ελπίζουμε ο νέος Δήμος να μας ακούσει….Αν μείνουν οι ίδιοι δε γλιτώνουμε τον ζουρλομανδύα!!!!
Ξέρετε καλά ποιοι μας λέγατε όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια και οι υπόλοιποι που δε μιλούσατε γνωρίζετε το πρόβλημα όπως και η αντιπολίτευση το γνωρίζει……Αναρωτηθείτε όλοι εσείς αν ο κόσμος σας έδωσε αυτή τη θέση για παιχνίδι και ψέμα ή για να βελτιώσετε την καθημερινότητα του κάθε δημότη που έχει ανάγκη …….ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

Σχετικά Άρθρα

15 Σχόλια

  1. Τυχαινει να περναω συχνα απο αυτο τον δρομο. Αρκετες φορες ενω ειμαι επανω στο πεζοδρομιο εχω κατεβει τρεχοντας για να μη με χτυπησει αυτοκινητο.. Μεχρι και τρακτερ που ερχεται με ταχυτητα προς το πεζοδρομιο και ανεβαινει επανω για να περασει.Ειναι θεμα χρονου να γινει σοβαρο ατυχημα. Εχουν δικιο οι ανθρωποι που διαμαρτυρονται. Η απολυτη ξεφτιλα του Δημου που δεν εχει ενεργήσει τοσα χρονια και απλά κοροιδευει.

  2. Και πως να γίνει αυτό όταν η δημοτική και τοπική αρχή στοχεύει στην εξυπηρέτηση των αναγκών γνωστών και φίλων και όχι της κοινωνίας.

  3. Ξεχασα να τονισω οτι περα απ οτι υπαρχει κινδυνος απο το ενα πεζοδρομιο λογω των οχηματων που ανεβαινουν για να περάσουν… Στο απεναντι πεζοδρομιο εχει μονιμα παρκαρισμένα αυτοκινητα επανω. Ειναι ιδιωτικο παρκινγκ το πεζοδρομιο????? Η αστυνομια τι κανει??? Τι θα απογινουμε εμείς οι πεζοι??????

  4. Εγώ έχω χτυπήσει το αυτοκίνητο μου 2 φορές: στο πεζοδρόμιο και σε ένα τρακτέρ, προσπαθώντας να πάω σε σε φίλη που μένει εκει, απορώ τι κάνουν οι κάτοικοι της περιοχής,πως περνάνε?

  5. Ντροπή ξεφτίλες!!! Αυτόν τον άνθρωπο ποιος θα τον αποζημιώσει;; Γιατί από το πουθενά να αναγκαστεί να πληρώσει μια τόσο σοβαρή ζημιά χωρίς να φταίει;;; Η μήπως πρέπει να χτυπήσουν άνθρωποι για να κάνει τη δουλειά του ο δήμος;; Κατεβάστε τα κανάλια να τους ξεφτιλησουμε!!!

  6. Σε λίγες μέρες που θα βγουν να ζητιανεύψουν ψηφαλακια τους περιμένει πολύ γιαούρτι!!! Θα τους μαυρισουμε στις εκλογές!!!

  7. Μιλάτε βρίζετε μια λύση όμως δεν έχω διαβάσει μήπως θέλετε να γίνει πεζόδρομος η να κλείσει η κυκλοφορία γιατί κάτι άλλο δεν βλέπω να γίνετε. Όσο για να φαρδινει ο δρόμος ούτε κουβέντα γιατί αριστερά το πεζοδρόμιο είναι 20 πόντους και στο τελείωμα το ίδιο συμβαίνει και δεξιά. Η καλύτερη λύση είναι να πείτε στους γαργαλιανιωτες να μην βγαίνουν έξω για καφέ με το στο κινητό

  8. Εσυ που γραφεις αυτες τις ασυναρτησιες μηπως εισαι πολιτικος μηχανικός ή οχι?? Το οτι εχει βγει πριν χρονια απόφαση απο τον δημο τους πολιτικούς μηχανικούς του να κοπει το μεγαλο πεζοδρομιο το γνωριζεις??? Φαινονται και οι τρυπες που το είχαν ξεκινησει και καποιοι το σταματησαν. Ή εισαι απο αυτους που παρκαρουν το αυτοκινητο τους στο πεζοδρομιο και ζοριζεσαι????? Ε δε θα γράψουμε τη λυση στο μπλογκ αλλα η λυση ΥΠΑΡΧΕΙ στο δημαρχείο… Μενει να εφαρμοστει!!!!

  9. Εσεις κυριε απεναντι πιστευετε οτι το πεζοδρομιο ξεκιναει μεγαλο και τελειωνει μικρο??? Εκει φτανει το μυαλο σας?? Τωρα πιστευω να καταλαβαίνετε τι εννοω. Σκοπος μας δεν ειναι ομως να κανουμε κακο στους συμπολίτες μας αλλα ετσι οπως το πατε εσεις θα τους καψετε!!!! 😂😂 Το πεζοδρομιο καποτε ηταν ΟΛΟ φαρδυ!!! Καλυτερα να μεινουμε στη λυση του προβληματος μιας και σιγουρα ο δημος την ξερει.. Κι αφηστε τα υπολοιπα….. Παντως οπως ειναι τωρα τα πραγματα και τα υποστηριζετε δεν μπορουν να παραμεινουν!!!!!!

  10. Η λύση του προβλήματος δεν ειναι να κάνουμε τη ζωή δύσκολη κανενός.Δεν είναι σωστο να ξεφεύγει η κουβέντα.Σας παρακαλώ να μην απαντάτε σε όσους δε συμφωνούν μαζί μας. Ας τους αφήσουμε να εκτίθενται μόνοι τους!!

  11. Εκεί που ήμουν ήρεμη μπήκα στο site και διάβασα το σχόλιο ενός “απεναντι”.. Ο τρόπος που το γράφει δηλώνει ότι δε θέλει να βρεθεί καμία λύση.. Στις δικές σας λύσεις που δώσατε ειρωνικά δεν υπάρχει η απαγόρευση του πάρκινγκ και μιλάτε για πεζόδρομο και για κλείσιμο του δρόμου πάλι με ειρωνεία.. Δε ξέρω ποια είναι η σωστή λύση και μου κάνει εντύπωση που δε το είπατε.. Υπάρχει κάποιο συμφέρον;; Και ακόμα χειρότερα μας λέτε να μη βγαίνουμε από τα σπίτια μας έξω για καφέ.. Δε μένω στη γειτονιά αλλά μόνο και μόνο έχοντας δει αυτή την εικόνα, διαβάζοντας τα σχόλια σας ντρέπομαι για τον τρόπο ορισμένων ανθρώπων.. Τη ζημιά ποιος θα την πληρώσει; αντί να κάθεστε να γράφετε τέτοια σχόλια βάλτε τον εαυτό σας στη θέση του άλλου που χωρίς να φταίει πρέπει να βρει χρηματα για τη ζημιά..

  12. Η λυση υπαρχει παιδια και ειναι πολυ απλη . Ενας απο τους κατοικους της οδου Μεγαλου Αλεξανδρου θα βαλει υποψηφιος με τον Μαθιουδακη στο τοπικο ετσι λοιπον ο Μαθιουδακης δεν θασας βλεπει σαν εχθρους και θα γνωστοποιησει τις αιτησεις που κανετε στον Δημαρχο .Μετα ενας αλλος κατοικος θα βαλει υποψηφιος με τον Κατσιβελα ετσι ο Κατσιβελας αλλα και ο Κατσουλας δεν θα σας βλεπουν σαν εχθρους και θα σας λυσουν το προβλημα αφου σας μαλωσουν γιατι τοσο καιρο δεν τους ειχατε διευκρινισει οτι ησασταν δικοι τους…… Αντε βρε παιδια καντε το γιατι αλλιως δεν προκειτε να παρετε ποτε ουτε απαντηση στο δικαιο αιτημα σας……

  13. Η αλαζονεία της τοπικής αρχής του κ ´Μαθιουδάκη και της παρέας του Παίρνεις στο λαιμό της και το δήμαρχο αφού κανένα αίτημα πολιτών δε φτάνει στο γραφείο του δημάρχου.Οι φιλοδοξίες αυτού του νεαρού κάνουν κακό στον τόπο και αυτό το έχουμε διαπιστώσει όσοι έχουμε κάνει αιτήματα στο τοπικό συμβούλιο ΓαργαλιάνωνΚανένας πότε δεν έχει πάρει απάντηση για τίποτα

  14. Μια δημοτικη αρχη διαλυμενη με τα στελεχη να της εχουν γυρισει την πλατη ψαχνοντας αλλου υποστεγο μιας και τουτο μπαζει νερα ολη την 4ετια,ενα τοπικο διαμερισμα μεσα στην αφανεια με μοναδικο εργο τις αναπληρωτες υποσχεσεις (εκτος και ησουν ψηφοφορος) εξυπηρετωντας συμφεροντα.
    Περα απο χαρτια και φωτογραφιες δεν εχουν να παρουσιασουν ενα τιποτα ενα απολυτο μηδεν… το μονο πραγμα που εμεινε σταθερο ειναι ο φωτογραφος του κυριου Δημαρχου ολα τα υπολοιπα τα πηρε το τσουναμι της Ριβιερας.
    Περα απο την συνεχιζομενη προκληση και τον αγωνα του λιωμενου γουρουνιου για το ποιος θα προλαβει να φαει δεν εχει γινει τιποτα και ειναι τουλαχιστον θρασυτητα να ερχομαστε στο παρα 5 με δηθεν εργα εργα εργα και αναθεσεις να κανουμε την πολη ενα απεραντο εργοταξιο για να ταισουμε τα προβατα…
    Το τραγελαφικο της υποθεσης οσοι τοσο καιρο χλευαζαν, πλεον με μιση μπετονιερα τσιμεντο εγιναν απο κριτες πρωταγωνιστες και ισως μερος του θιασου…
    Το γεγονος οτι σας περιφρονισαν ολοι οι δημοτικοι σας συμβουλοι σημαινει πολλα για εμας και τον δρομο της επιστροφης για την Ιθακη σε οσους απομεινατε σε αυτο το καραβι που αντι για Ριβιερα αντε μεχρι το λιμανι της Πυλου να φτασει και να παρακαλατε τον Καφανταρη να σας κανει περισυλλογη και τον Τσιπρα να σας δωσει πολιτικο ασυλο.
    Εχετε κουρασει με την απαθεια σας,με τα ξακουστα εργα σας,την αλαζονεια και το θρασσος σας…
    Ουτε το σκουποξυλο της Γριας απο το Διαλισκαρι δεν ειστε ικανοι να αναθεσετε προς αντικασταση…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button