ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Γαργαλιάνοι: Παράπονα για το δημοτικό φωτισμό στην είσοδο της πόλης

Παράπονα για τη λειτουργία του δημοτικού φωτισμού στην είσοδο της πόλης των Γαργαλιάνων, στην οδό Ιερολοχιτών, από το πάρκο μέχρι και την εκκλησία της Παναγίας στην πλατεία της πόλης έκανε αγανακτισμένος κάτοικος της περιοχής που επικοινώνησε με το gargalianoionline.

Μάλιστα όπως ανέφερει έχουν περάσει αρκετές μέρες που η συγκεκριμένη περιοχή δεν έχει ηλεκτροφωτισμό με αποτέλεσμα να εγκυμονούνται κίνδυνοι για τους κατοίκους αλλά και τους διερχόμενους τις βραδινές ώρες π.χ. ατυχήματα, παραβατικότητα κ.λπ.

Κλείνοντας, ο αναγνώστης προτρέπει το αρμόδιο τμήμα να δει το θέμα, με το σχόλιο, ότι δεν μπορεί να μπαίνουν κολώνες φωτισμού σε άλλες περιοχές, και να μην λειτουργούν οι ήδη εγκατεστημένες κολώνες στην είσοδο μιας πόλης.

 

Σχετικά Άρθρα

7 Σχόλια

  1. Κάτσε να τελειώσει ο φωτισμός στα Φιλιατρά, και η αναδάσωση που γίνεται με λουλούδια, στην είσοδο της πόλης. Και μετά βλέπουμε και της λάμπες. Εδώ στην πλατιά επάνω είναι πέντε φώτα καμένα κ τρία πουλάκια κάθονται στου δραμ…. Την πουτσ……….αααααα

  2. Ρε σεις για 3 λάμπες το βάλατε στο γαργαλιανοι. Τοπικό συμβούλιο υπεύθυνους δεν έχετε;;;;; Αφήστε θα έρθει ο Λεβεντακη. Εσείς μόνο διαμαρτυρεστε όλα σας φταίνε και είστε μονίμως αδικιμενοι.

    1. Ρε νπ αυτο κάνουμε, αλλά ακόμη τον περιμένουμε… Εδώ τις λάμπες τις παίρνουν μόνο οι ψηφοφόροι. Όσο για του αδικημένοι οι φουληδες εξακολουθούν να έχουν τα πρωτεία… Πριν τους ρώταγαν πριν γίνει κάτι, τώρα δεν χρειάζεται… Για ρώτα να μάθεις. Πόσοι στο τοπικο είναι ευχαριστημένοι… Ποιος ανεξαρτητοποιήθηκε και δεν είπε κουβέντα…

    2. Από πού είσαι ρε φίλε που μπορείς να κρίνεις αν οι Γαργαλιάνοι είναι αδικημένοι ή όχι ; Εμείς διαμαρτυρόμαστε και στους Γαργαλιανιώτες δημοτικούς άρχοντες όταν δεν κάνουν τη δουλειά τους σωστά και τους καταδικάζουμε και με την ψήφο μας . Φαντάζεσαι τι ψήφους θα πάρει ο Λεβεντακης στους Γαργαλιάνους τις ερχόμενες εκλογές φίλε μου αν δεν αλλάξει τροπάριο ;;;;;

  3. Καλησπέρα γιατί λέτε αυτό που στα Φιλιατρά τόσα χρόνια δεν είχε μπει ούτε μια βίδα τότε δεν το σχολιάζετε ευχαριστω

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button